- This topic has תגובה 1, 13 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
07/04/2009 בשעה 8:14 #86616אלמונילא פעיל
חלי שלום,
יש בעייה בקבוצה של כרמיאל שהרבה בנות מרגישות ולא מדברות.
המנחה מתייחסת לאנשים מסויימים ביחס מועדף וישנם אנשים רבים שהיא לא מתייחסת בכלל : אנשים שקשה להם ומבטיחה שהיא תתקשר ולא מתקשרת ורק אחרי מס' שבועות שרואה שהם לא מגיעים לקבוצה היא מתעוררת ומתקשרת. חבל מאוד שזה כך כי אנשים רבים עוזבים למרות שהם צריכים את הקבוצה.
למרות האנשים הרבים שנמצאים אצלך חבל שרבים יעזבו בגלל חוסר יחס (אולי את צריכה לנסות לעשות קבוצות עם מנחות שונות – ולראות מה אנשים מעדיפים).
אני מקווה מאוד שתתייחסי לדבריי (למרות שאני יודעת שהמנחה היא חברה טובה שלך) כי לפעמים משהו קבוע נהפך לשיגרתי וצריך לפעמים לעשות שינויים לטובת הכלל.
ואם ישנן עוד בנות שחושבות כמוני אשמח אם תתייחסו לדבריי, כדי שנראה שאני לא היחידה שחושבת כך.
ושיהיה לכולם חג שמח!!!11/04/2019 בשעה 18:58 #86617אלמונילא פעילאני מניחה שבכל קבוצה יש כאלה שמתחברים אל המנחה ומרוצים יותר ויש כאלה שפחות.
כאשר יש בעיה, כדאי לדבר. בשיחה ניתן להבהיר יותר טוב מה שרוצים. מילה כתובה לא ניתן למחוק!!!
למה לא ליצור קשר עם המוקד? אני בטוחה שאם רק היית מבקשת, חלי היתה חוזרת אליך טלפונית.
חג שמח וכשר!!!11/04/2019 בשעה 18:58 #86618אלמונילא פעילבמקומך הייתי בודקת עם עצמי האם הבעיה היא בקבוצה בכרמיאל או אצלך, האם את מגיעה לקבוצה בשביל המנחה או בשביל לתת לעצמך עתיד טוב יותר עם הרגלי אכילה נכונים, משקל תקין ובנוסף העצמה אישית.
ואם המנחה לא התקשרה כשהיה לך קשה, אז שוברים את הכלים ולא משחקים???? אל תשכחי שאת משתתפת אחת, ולאפרת יש המון משתתפים נוספים. למה שלא תתקשרי את אליה ותבקשי עזרה, או תפני למוקד, או תפני לאתר. במהלך יותר מ4 שנים שאני נמצאת בקבוצה של אפרת פניתי לאפרת מס' פעמים ותמיד היתה התיחסות חמה ועיניינית אלי!!! ואם רצית התייחסות אז זו לא הדרך לקבלה. שיהיה לך חג שמח.11/04/2019 בשעה 18:58 #86619אלמונילא פעילמשתתפת יקרה ! בוקר טוב וחג אביב שמח וכשר !
אני מאוד שמחה שפנית אלי, דעות והתייחסויות שונות מאוד חשובות לי ולכן אני תמיד אוהבת ופנויה לשמוע ולקבל אותן.
אשמח לדבר איתך באופן אישי טלפונית כדי באמת לשמוע ולהבין מה את מרגישה. מצב כזה כפי שתיארת יכול להתרחש במציאות ואכן קורה לעיתים שמנחה לא מצליחה לספק משתתף וזה אנושי לחלוטין, כולנו בני אדם. אני מכירה את הכישורים של כל אחת ואחד מהמנחות/מנחים שלי ויודעת שהם מעניקים מעצמם למעלה ממאה אחוזים כדי לעזור ולהושיט יד לכל משתתף ומשתתפת ממקום טהור, אמיתי, מקצועי ועם הרבה אהבה וחום. מכתבי התודה וההוקרה ושיחות המשוב שאנו מקבלים במשרד על אפרת, לטעמי, מדברים בעד עצמם.
אך עם זאת, אני יודעת שיכול להיווצר מצב שמתוך מאות משתתפים, קומץ של עשרות מאוכזבים מסיבות כאלו ואחרות וזה מתרחש בכל תחום. לא כולם אוהבים או מתאימים לכולם, ויש אדם שמתחבר יותר ויש אחד שמתחבר פחות.
אשמח שתצרי איתי קשר טלפונית או במייל האישי שלי ואני מבטיחה להתייחס בהקדם, כמובן עם מגבלות החג.
חג שמח,כשר ומוצלח !
אוהבת, חלי ממן
[email protected]11/04/2019 בשעה 18:58 #86620lee mamanמנהל בפורוםשלום יקירה
ראשית אני שמחה שהבעת את תחושותייך,
קצת חבל לי שבחרת לעשות זאת בדרך כזו שאין לי אפשרות להגיע אלייך אך בכל זאת חשוב לי לדעת מה משתתפיי מרגישים ולכן אני שמחה ששיתפת אותנו בכך.
אני נמצאת בתחום ההנחייה כ -6 שנים בכדי לעזור לכל אחד ואחד מהאנשים שמגיעים אליי להגיע לתוצאות הכי טובות שהוא יכול, ייתכן וחמקת לי מבין ידיי אני בסה”כ בן אדם. אנשים שמכירים אותי יודעים שכל משתתף שיושב אצלי בקבוצה אינו עוד כסא במתחם אלא בן אדם, משתתף !!! והדבר היחיד שאני רואה אל מול עיניי זה את הצלחתו ואושרו.
אני בוחרת לקחת את ההערה הזו ולהפוך אותה להארה.
אשמח אם תתקשרי אלי לקבל את העזרה האמיתית שאת זקוקה לה.
אוהבת, אפרת
חג שמח וכשר לכל משתתפיי ובהצלחה.
אל תשכחו שאני זמינה בשבילכם ואוהבת אתכם.11/04/2019 בשעה 18:58 #86621אלמונילא פעילarielacar
מה תפקידה של קבוצת תמיכה ? מהותה בעצם בשמה – תמיכה- אין באפשרות הקבוצה והמנחה לקחת את העבודה לידיים שלה ולפעול במקום המשתתף.
לפי דברייך הבנתי שהכל בידי המנחה ולך בעצם אין שום קשר לתהליך, “היא לא התקשרה”…, “היא מתייחסת ביחס מועדף”… “היא הבטיחה”… כל הזמן היא והיא והיא ,איפה את
בכל הדבר הזה ???
הכלל הראשון שלומדים בקבוצה ,והכלל הזה הוא בעצם מתנה לחיים ,הוא לקחת אחריות על החיים שלנו ועל כל ההתנהלות שלנו ובמקרה הזה מדובר על האוכל והשליטה בו. כנראה שעדיין בתוכך העניין עוד לא הופנם. מאוד קל להאשים את כל העולם ולא את עצמנו, בתירוצים אנחנו אלופים כמו המשפט “כשיש רצון יש אלף דרכים כשאין רצון יש אלף תירוצים”.
מנסיוני הארוך בקבוצה (5 שנים) לעולם לא נשארתי ללא מענה לשאלה, המפגשים תמיד מעניינים, מלאים בהומור ובטיפים לחיים.
אני מצרה על כך שבחרת את הפורום כדרך לביקורת,לטעמי בשיחה אישית אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.
לסיכום- בחג הפסח יצאנו מעבדות לחרות, חשבי על העבדות “הפנימית” שאנו מצוייות בה לעומת החרות שאנו יכולות לזכות בה בעזרת לקיחת האחריות על חיינו והשליטה בכל מה שמתרחש.
איריס11/04/2019 בשעה 18:58 #86622אלמונילא פעילשלום רב!
קודם אשמח לדעת מדוע את מדברת בשם “הרבה בנות” ולא בשם עצמך?!
דבר שני: האם את בטוחה שזהו המקום לפנות למנהלת במקום למנחה עצמה בכדי ללבן את העניניים ולוודא מה באמת מפריע לך?
דבר שלישי: את בטוחה שהבעיה היא אצל המנחה ולא אצלך?
דבר רביעי: אני חושבת בתור משתתפת בקבוצה שאפרת לא מפספסת אף משתתף/ת או חולפת על פניו, כשאני מגיעה לקבוצה עוד לפני שאני נכנסת בדלת אני שומעת את קולה המקסים עם המון מילות עידוד גם על ירידות וגם על עליות כך שכל אחת או אחד מקבל יחס אישי כבר בשקילה וכמובן אחרי השקילה בקבוצה עצמה אין מצב שמישהו או מישהי עולה או עומדת במקום (מבחינת משקל כמובן) והיא תמיד משתפת את הקבוצה בכדי לעזור. איפה את בתמונה הזאת? את זה את לא רואה?
דבר חמישי: אני הייתי בכמה קבוצות של חלי בצפון ואני יכולה לומר שאין על אפרת ולדעתי גם לא יהיה, אף פעם לא זכיתי לאף טלפון מאף מנחה רק שהשארתי הודעה במוקד וטלפון חזרה זה רק אחרי כמה ימים, את הטלפון האישי של אפרת כל המשתתפים יודעים והיא תמיד זמינה ועונה וגם אם לא אז היא מחזירה טלפון כך שאין לי מושג על מה את מדברת.
דבר שישי: אני לא יודעת אם היית בקבוצה שאפרת לא הייתה ושלחו מנחה אחרת לא מזמן, בלי לפגוע זה ממש לא היה זה, בקבוצה בשעה שאני הייתי אחת אחרי השניה יצאה כולל אותי ועוד כמה. אולי לא היית בקבוצה כי אם כן היית מעריכה מה שיש לך בידיים!!!!
שיהיה לך חג פסח שמח וכשר!!!11/04/2019 בשעה 18:58 #86623lee mamanמנהל בפורוםשלום לך אלמונית “יקרה”…
חג שמח,
ראשית, שרוצים לדבר בשם כולם רושמים את שם הנציג…
אני עוקבת אחר הפורום הזה מידיי יום אך לעולם לא חשבתי להגיב!
אבל הבוקר כשקראתי את ההודעה שלך פשוט נדהמתי.
נידהמתי לגלות שיש מישהו שחושב שאפרת לא בסדר, אני חושבת שאין שנייה לאפרת ואני אומרת זאת אחרי שכבר ניסיתי המון דיאטות בחיים שלי בכל מיני דרכים ויחס כזה אוהב, מפרגן, תומך, חם עם חיוך ענק ועיניים שמתגאות בך… לא מצאתי בשום מקום. כתב פה אחד המשתתפים “ביום שישי היא טורחת להתקשר ביום הכי לחוץ” וזה נכון! תמיד עם מילות עידוד, וחיזוקים בזכותה אני מצליחה להעביר את השבתות בצורה השפויה ביותר ולהישאר כך להמשך השבוע.
אני לא מהנשים שמתקשרות ושואלות ורוצות שיתקשרו אליהם, אבל כשאני מגיעה לקבוצה בסבב הראשוני (של תוצאות השקילה)אני מעלה את הבעיה שלי לאפרת ותמיד אני מקבלת את הכמה דקות האלה לתושבות ועזרה… אין מצב שהיא התייחסה אליי.
לכן יקירה דברייך אולי מדברים בעד עצמך בלבד!!
ולדעתי אולי בכלל לא מתאימה לך המסגרת של קבוצה אלא את בעצם מחפשת מנחה פרטית. לידיעתך, זה עולה הרבה יותר ממה שאת משלמת!
לסיום,
אשמח אם תירשמי את שמך.. כי מאוד מעניין לדעת מי מדבר בשמי.. בלי לדבר איתי :))חג פסח שמח וכשר…
11/04/2019 בשעה 18:58 #86624אלמונילא פעילהי,
חג שמח…חבל לי לשמוע שאת לא מרוצה מאפרת, אך אני חושבת שיש המון דרכי התקשרות לומר זאת לחלי או לאפרת ישירות ולא לומר בפומבית דברים אלו…
אני לא מסכימה איתך, אני חושבת שאפרת היא אדם מדהים ונכון שלא יוצא לה לדבר איתנו מידיי יום אך יחד עם זאת אני חושבת שהיא עושה עבודה מדהימה, היא עושה את מהנשמה ומהלב.אני בטוחה ומבטיחה לך שזה שאת מרגישה כך זה לא משהו אישי אלייך, לפעמים אנו בני האדם מאשימים את הסובבים שלנו בסתם… תמיד קל להצביע אצבע מאשימה אך יותר קל לדעת לפנות לאדם הנכון ולפתור את הבעיות והמכאובים יחד.
יקירה, משתתפי הקבוצה באים כדי להרזות ולהגשים את החלום שלהם, אני כבר מספר סבבים בקבוצה ובאמת אפרת מתייחסת לכולם בחום ואהבה, ורוצה לראות רק את ההצלחה והאושר של אותו משתתף.
אני סמוכה ובטוחה שאם תפני בכל זאת לאפרת ותפתחי את הקלפים בפניה את תראי שטעית בחשיבה שלך ובתחושות שלך…
אפרת נמצאת בקבוצה כדיי לעזור לנו לרדת במשקל, אני לא מדברת כרגע עלייך אבל ישנם משתתפים שחושבים שהיא גם פסיכולוגית, וגם לשכת הסעד…:-)
ולכן שנופלים לאיזו “צרה” זורקים את הכל על המדירכה.לסיום, אני מאחלת לך בהצלחה וחג ספח שמח
ונשמח אם תחזרי לקבוצה עם אנרגיות חדשות.11/04/2019 בשעה 18:58 #86625אלמונילא פעילאני ממש ממש לא מסכימה איתך, אני חושבת שהיא עושה עבודה מדהימה, היא מאוד איכפתית ואני אישית לא האמנתי שאני יצליח לרזות אני בסך הכול ארבעה חודשים בקבוצה ואם לא היחס החם של אפרת והדאגה לא הייתי מצליחה.בנוסף אני יכולה להגיד לך ששתי חברות שלי נרשמו לקבוצה והם מאוד מרוצות מאפרת ומהדרך שהיא מעבירה את המסר אלינו.
אני בטוחה שאם היית שואלת משתתפים בקבוצה לגבי אפרת היית רואה שמאוד אוהבים ומרוצים מאפרת , יכול להיות שרק את מרגישה כך?
בכול אופן חג שמח וכשר לכולם.
שמחה11/04/2019 בשעה 18:58 #86626אלמונילא פעילאני כן מזדהה – לימור מזור כרמיאל אני כבר סיבוב שלישי אצל אפרת
אחרי לידות היא מדריכה מקסימה,נעימה,רגישה,מעבירה תכנים מעניינים ומחדשים כל פגישה. אני לא מזלזלת באף אחד אבל כל פעם שאפרת לא הגיע ונשלחה מדריכה מחליפה רובם אם לא כולם התאכזבו. אני בעלת עסק בעל מוניטין טוב וידוע ולפעמים יש גם כאלה שלא מרוצים למרות הכל. עיצה טובה מנסיון אם היית מקיימת שיחה אישית לפני עם אפרת לא היית יוצאת בידיים ריקות.
אני בטוחה שמה שאת מרגישה לא לזה אפרת היתכוונה.
אז שיהיה חג שמח וכשר ורזה ובריא לכולנו11/04/2019 בשעה 18:58 #86627אלמונילא פעיליש לי חברה מדהימה שמשתתפת בקבוצה של אפרת והיא מוקסמת ממנה
על מה את מדברת? חלי הייתה מעסיקה מישהי לא מתאימה?
תנסי לחשוב אולע את הבעיה?
אהי לא מכירה לא אותך ולא את אפרת אבל אני כן מכירה את התגובות שאני מקבלת מחברה שלי בקבוצה שלה.
בכל אופן שיהיה לך חג שמח ובהצלחה.11/04/2019 בשעה 18:58 #86628אלמונילא פעילשלום רב משתתפת אלמונית!
צר לי על תחושותיך ורגשותיך !.
ועוד יותר מכך שצרפת אחרים ובעילום שם לאותן תחושות!
נדמה לי שכל שאומר כבר נכתב, אך אני ללא אלמוניות אצטרף בפה מלא ובלב רוגש ואוהב להביע קודם כל את רחשי לבי לאפרת.
עבורי אפרת היא מתנה. עבורי אפרת היא אשה מדהימה הנמצאת עבורי ובשבילי.
כל שאפרת נותנת לי נעשה מתוך כנות אמיתיתת איכפתיות אין סופית וים של אהבה לאדם הנמצא במחיצתה. עבורי אפרת על פי תחושתי כל אחד ואחד הוא יחיד ומיוחד, ובדרכה הנפלאה היא מצליחה להעביר את האחריותת התתמודדות את הדרך שאינה סוגה בשושנים כלל ועיקר עם הקשיים עם הנפילות והמהמורות. אך באותה מידה עם העליות לרמה של התבוננות פנימה תוך העצמה אישית.
וכל אדם באשר הוא אדם לוקח את זה למקום שם הוא נמצא ומתאים לו
צר לי עליך על שלא הצלחת לגעת בכך. איני אומרת זאת ממקום של שיפוטיות אלא ממקום של כאב עבורך על ההחמצה.
כבר נאמרו ונכתבו המון מילים יתכן והן מכעיסות ומתריסות כי אולי ציפית לתגובה אחרת
עדין יש בבחירתך אם מתאים לך לערוך בדיקת חמץ נוספת כהזדמנות לברור מקור התחושות השליליות.
שימי לב: כשאני מחזיקה את כף ידי קפוצה עם אצבע מאשימה כלפי האחר אוטומטית שלש מופנות כלפי ולכן קדם כל עלי מוטלת הבדיקה. האמיני כל תחושת נפילה היא מקור להעצמה. יתכן וזו ההזדמנות שלך להעיז. לגשת לדבר ולשתף את אפרת בתחושותיך הכי קשות שעולות. כי לגביך הן האמת שלך. נראה לי שבמפגש האישי והמעז הזה תרווחי לעצמך המון כח ואולי תוכלי אפילו לגלות שאם רק תרצי אין דבר העומד בפניך העיזי ותיזכי
בברכת חג שמח
ולך אפרת תודה על מה שאת בשבילי ועבורי מעריכה מאמינה וכלכך אוהבת
אסתי11/04/2019 בשעה 18:58 #86629אלמונילא פעילשלום משתתפת אלמונית,
בטח כבר קראת את כל התגובות והבנת שזה לא המקום הכי מתאים להערה שלך. אני מאמינה שזה נובע מחוסר בטחון ואני מבינה אותך, צריך הרבה אומץ כדי לבקש עזרה אבל אל תשכחי שבשביל זה אנחנו בקבוצה- כדי לבקש עזרה והכי חשוב- אל תשכחי ששורה תחתונה זה בשבילך!
אפרת תשמח לעזור לך, היא עושה את זה באהבה שאין לתאר במילים. רואים את זה בעיניים שלה. מניסיון, יש הרבה מנחות טובות בצוות של חלי אבל אף אחת פשוט אף אחת לא עולה על אפרת מבחינת היחס, החום, האהבה, התמיכה, העזרה והמבט המאושר הזה בעיניים כשיש לנו ירידות יפות שכל כך נותן לנו כוח להמשיך ולהתמיד!שיהיה לכלם חג פסח כשר, שמח ולא משמין!
אוהבת את כולכם, ובמיוחד אותך אפרת!!! 🙂11/04/2019 בשעה 18:58 #86630אלמונילא פעילהתיחסתי להערת עריכה שימולב לשינויים במקום הודעתי הראשונה עם סימון עריכה
חג שמח לכולם
אסתי -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.