רציתי להגיד תודה לכל הבנות המקסימות שעודדו אותי ורשמו לי מילים שממיסות אותי… חחח … וכמה כפיים קיבלתי. איזה כיף!!!
אתמול חזרתי מהלונה פארק מאוד מאוחר בלילה … היה לי כיף לבלות עם חברות טובות שלי ועם הילדים והכי היה לי כיף לקחת מגש אדום של הלונה פארק אבל בלי ההמבורגר והצ'יפס, לפרוש עליו כריכים עם פסטרמה מעוצבים ומקושטים, קערת ירקות קרים (כי שמתי שם קרחון של הצידנית..)וכלכך להנות מהאוכל הזה.
עכשיו אנחנו הולכות לבאולינג (יום באיזור… יום רחוק יותר… ככה כל השבוע)ואני מסודרת לגמרי עם התוכנית. לקחתי לחם קל ואני אזמין סלט שמותר ושאני אשלוט בו.
בערב חנוכת בית אצל אחי.
ולאיה היקרה …הסוד שלי הוא כנראה זה שרבות כאן פיצחו לפני. לקבל את עצמי כמו שאני ככה עם עודפי הקילוגרמים. להבין שנשארתי יפה וחכמה ומעניינת גם עם עוד כמה קילוגרמים מיותרים, להעריך את עצמי ולא לכעוס כל הזמן על עצמי כי זה מתיש.
לדעת שאני צריכה לתקן את הפגם הזה שנקרא עודף המשקל, רוצה לתקן אותו וזה בעצם מה שאני עושה… “מתקנת”.
בקיצור לחיות רגועה עם קבלה עצמית, המון סבלנות והנאה מהדרך…
לא חוכמה גדולה נכון???
שיהיה לכולכן יום מקסים ומדהים … מגילי