חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי להגיד תודה לכל הבנות המקסימות שעודדו אותי ורשמו לי מילים שממיסות אותי… חחח … וכמה כפיים קיבלתי. איזה כיף!!!
    אתמול חזרתי מהלונה פארק מאוד מאוחר בלילה … היה לי כיף לבלות עם חברות טובות שלי ועם הילדים והכי היה לי כיף לקחת מגש אדום של הלונה פארק אבל בלי ההמבורגר והצ'יפס, לפרוש עליו כריכים עם פסטרמה מעוצבים ומקושטים, קערת ירקות קרים (כי שמתי שם קרחון של הצידנית..)וכלכך להנות מהאוכל הזה.
    עכשיו אנחנו הולכות לבאולינג (יום באיזור… יום רחוק יותר… ככה כל השבוע)ואני מסודרת לגמרי עם התוכנית. לקחתי לחם קל ואני אזמין סלט שמותר ושאני אשלוט בו.
    בערב חנוכת בית אצל אחי.

ולאיה היקרה …הסוד שלי הוא כנראה זה שרבות כאן פיצחו לפני. לקבל את עצמי כמו שאני ככה עם עודפי הקילוגרמים. להבין שנשארתי יפה וחכמה ומעניינת גם עם עוד כמה קילוגרמים מיותרים, להעריך את עצמי ולא לכעוס כל הזמן על עצמי כי זה מתיש.
    לדעת שאני צריכה לתקן את הפגם הזה שנקרא עודף המשקל, רוצה לתקן אותו וזה בעצם מה שאני עושה… “מתקנת”.
    בקיצור לחיות רגועה עם קבלה עצמית, המון סבלנות והנאה מהדרך…
    לא חוכמה גדולה נכון???

שיהיה לכולכן יום מקסים ומדהים … מגילי

אלמוני
    לא פעיל

כולנו יודעות אותו אבל לא כולן מיישמות אותו כי זה קשה לא לכעוס על עצמנו..
    ב”סיבוב הראשון” שלי בתוכנית ירדתי 20 ק”ג ולא חייתי עם עצמי בשלום, לא ידעתי איך לקום מנפילה ולא ממש הייתי מאושרת, אפילו שאולי כלפי חוץ נראיתי שמחה..(זה רק כי קניתי בגדים בכמויות מסחריות..) כך שלרזות זה לא מספיק…קבלה עצמית הרבה יותר חשובה.
    עלית על הסוד וזה נראה שאת מיישמת אותו יופי!!
    גאה בך!

אלמוני
    לא פעיל

היי גילי..
    אני מסכימה איתך שרבות לפנינו פיצחו את הסוד..
    והן בטוח מאושרות היום !!
    המשקל הוא מספר שניתן לשנות וזה בידיים שלנו!
    בהצלחה, יום קסום

אלמוני
    לא פעיל

הבילויים שלך מזכירים לי את החופש הגדול כשהייתי נערה צעירה היפר אקטיבית[סתם] לא יכולתי לשבת בבית.אחלה בילוי עשית לעצמך…יודעת לעשות “סטרייק”?
    במקום לאכול מוציאים אנרגיה ,נהדר.
    כיף לך שאת מתארגנת לפני יציאה…עוזר לא ליפול.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות