רציתי להשתמש בפורום, והבטחתי בעבר לעשות כן..
נכון שאני נעדרת יותר משאני נוכחת. אבל מאוד חשוב לשתף, שגם אם איני נמצאת כאן איתכם אתם נמצאים איתי.
שאלה שלעיתים מטרידה אותי, עמידה במבחן התוצאה.
נכון, מיום הגעתי הראשון לקבוצה של איה בסלקום, ועד היום ירדתי ירידה צנועה במשקל. (למסתקרנים אם קיימים, הספירה הטובה ביותר שתעשה לטובתי תהיה כ8 ק”ג).
למה חשוב לי לשתף אתכם? אני שומרת על ההישג שלי. אני לא מבטלת אותו. גם לשמור על אותם 8 ק”ג שהורדתי זה הישג לבחורה דיכוטומית כמוני, הרי אין משהו קל יותר מלהעיף את הכל ברגע שזה לא מספיק קל.
מידי פעם אני נכנסת לאתר, הפורום שוקק מידי עבורי ואני לא מצליחה להשתלב אקראית אבל, אני מאוד נעזרת בכתוב כאן, במתכונים, השמות שמופיעים כאן בהרבה מקרים מזכירים לי אנשים עם עולמות מלאים, שלי רק יצאה הכרות דואלית איתם. אני מתכוונת בכך, שאומנם ידעתי עליהם מעט, ובו בזמן גם ידעתי עליהם המון.
מזל , יקרה מפז, את קולך אני עדיין שומעת, את הדילוגים השמנים שאנחנו נחלמים איתם שידעת להמחיז לנו אני מנהלת לפעמים עם עצמי.
בעיקר מטריד אותי ברגעי קושי המשפט “אם אני לא אוכל את זה עכשיו – אני “אמות” – מזל אמרה לעצמה “אז תמותי”.
מה מיוחד בהיום? למה לא רק באתי להעזר ולהסתכל בסיפורי ההצלחה, להתפעל. החלטתי שלהיות סיפור הצלחה – הוא עניין של בחירה.
החלטתי לשים את – – – עצמי – – – במרכז עולמי.
לאחרונה אני עושה ספורט ושומרת על עצמי ברמה התזונתית, אוכל בשפיות יחסית. לא תוכנית, אבל חזרתי לתלם, וזה בזכות מה שלמדתי בקבוצה. סביר ויותר מסביר שאת התהפוכות שאני עושה עם עצמי כרגע יותר קל בקבוצה לעשות, ישנן סיבות מורכבות שאני נעדרת מהקבוצה בשלב זה, אבל בערגה, מבטיחה לחזור.
גם אני , תמי, השמנה, סיפור ההצלחה שלי, הוא שאני נאבקת בנטייה שלי לוותר לעצמי. כמובן, הצלחה זה סולם יחסי. במבחן התוצאה, יש כאלו שיגידו שזה לא מספיק.
אני אומרת שבשבילי כרגע זה כל מה שיכולתי, וקצת מעבר.