חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני כבר חודש בתוכנית ומשתתפת בקבוצתו של נועם המנחה המקסים שנותן לי המון כוחות להמשיך בתהליך 🙂
    במהלך החודש האחרון רזיתי רק 1.700 . מאוכזבת קצת מהקצב האיטי, היות ויש לי עודף משקל די רציני אז קשה לי לקבל את קצב הירידה הזה.
    בחג שבועות היה לי קצת קשה, חרגתי מהתוכנית בחג :סחרחורת: אבל לפחות לא עליתי ולא ירדתי.
    מקווה בשבוע הבא לראות ירידה טובה, ירידה מרשימה שתיתן לי מוטיבציה להמשיך את התהליך !!!
    אני לא מבינה איך יש כאלה נשים בקבוצה שמורידות קילו בשבוע :מבולבל: ואצלי הקצב ממש איטי ואני משלבת אימוני אירובי 3 פעמים בשבוע …
    אני יודעת שאין מה להשוות את עצמי לאחרים אבל לפעמים אני חושבת על זה :לאמבין:
    שתהיה שבת שלום !!!

אלמוני
    לא פעיל

אני שמחה אם אני יורדת 200 גרם בשבוע!!!

אל תזלזלי בעצמך. לרדת 2 קילו בחודש זה בדיוק הקצב הנכון. שבוע יורדים… שבוע נשאר אותו דבר… יורדים קצת… עולים קצת. אנחנו לא מכונות ולגוף יש את הקצב שלו. תשמחי על כל גרם שיורד כי גם לשמור על המשקל זה קשה ולרדת קשה כפליים.

אל תסתכלי על הקצב של אנשים אחרים. זה לא רלוונטי לך וסתם מחליש אותך. תאמיני בעצמך ושאת מסוגלת לעשות זאת ייקח כמה זמן שייקח.

את יכולה לנסות להוסיף ספורט ואולי זה יזרז קצת את הירידה. 3-5 הליכות בשבוע גם שורף קלוריות וגם מעלה קצב חילוף חומרים. אם תוסיפי אימון כוח שמאוד מחזק את הגוף ומעלה את קצב חילוף החומרים, מחטב ומעצב. לא חייבים הרבה. יש היום אימונים באינטרנט ובאייפון של 15 – 30 דקות. פעמיים – שלוש בשבוע ואת מייד רואה תוצאות. הגוף מקבל צורה.

העיקר, לא להתייאש. את בכיוון הנכון. תמשיכי כך. וסבלנות.

שבת שלום :מאושר: ומקווה שעודדתי אותך קצת.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות