חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם! למרות שהרגשתי שהגולם לא יפרגן הלכתי להתעמת איתו ,ואכן אחרי שבועיים לא קרה כלום נשארתי במקום
    כל כך רציתי את הורד הראשון ש 800 גרם מפרידים בינינו : :המום: האמת השבועיים האלה ניראה לי שלא שתיתי מספיק לא
    עשיתי הליכות ,ובמשך 3ימים שכבתי עקב בעיות גב בקיצור לא עשיתי את מה שעשיתי בשבועות הקודמים היו חריגות היה ארוע
    והכי גרוע בגלל החריגות קיצצתי בארוחות וזה בדיוק :אוהב: מה שלא צריך לעשות ..והתוצאה יחסית טובה לא עליתי שזה כבר טוב.
    והיום אחרי התוצאה אני אוספת את עצמי ומתחילה עם אנרגיות חיוביות :שמח1: :שמח1: :שמח1: אני בכל זאת מאושרת
    את מה שהשגתי בינתיים אפילו לא חלמתי על זה והנה אני מוצאת את עצמי באמצע הדרך איזה כיף :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, אני שמחה שבחרת לעדכן את הפוסט שרשמת… בדיוק התכוונתי להשיב לך והוא השתנה לקצת יותר אופטימי.
    העדכון האחרון שלך מיום 21/7 .. אז כתבת שהנה את חוזרת לארוחות מסודרות ובלי חריגות.
    נסי להיצמד לתפריט ולהרבות בשתיה. 800 גרם זה בדיוק שבוע מתוקתק נוסף.
    מחכים לעדכון-ורד ממך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל העובדה שהרגשת שהגולם לא יפרגן ולמרות זאת הלכת להתעמת איתו כבר מגיע לך מחיאות כפיים…זה לא מובן מאליו יש הרבה אנשים שהיו מעדיפים להתחמק מלראות תוצאה לא טובה בשקילה ולנסות לתקן לשבוע אחרי….
    ולא לעלות אחרי שבועיים לא הכי מסודרים זה ממש טוב…
    תמשיכי בגישה האופטימית לעוד שבוע יותר מוצלח….

אלמוני
    לא פעיל

:מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות