חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב! זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה והתרשמתי לטובה מהאווירה המשפחתית הזו… כולנו באותה סירה כנראה! כל ישראל חברים… בקיצור, אני בת 24 גובה 1.72 משקל 71. בעבר אני מודה כי שיגעתי קצת את הגוף שלי בדיאטות והגעתי גם למשקל של 62 ק”ג והייתי מאוד מרוצה אך כרגע אני מנסה להגיע למשקל זה שוב. אבל… אני עוסקת בפעילות גופנית רבה ומקפידה על תפריט של 1200 קלוריות כבר שבועיים ולא ירדתי בכלל… אני יודעת ששבועיים זה מעט ועליי להתעזר בסבלנות אבל אני טיפה מתוסכלת כי אני נורא משקיעה בפעילות שלפעמים לא בא לצאת להליכה ובכל זאת אני עושה זאת, ואז לעלות על המשקל ו… כלום. השאלה שלי אם הגוף שלי אולי התרגל לכמות קטנה של קלוריות ולכן מחוג המאזניים לא זז? ואם אכן זה המצב אז מה עליי לעשות? כי לרדת מ1200 קלוריות נראה לי התעללות בגוף. ואני גם טיפה מודאגת כי יש לי נשירת שיער רצינית ואני פוחדת שזה בגלל התזונה…
    אם יש איזה פתרון בשבילי, אשמח מאוד לתשובה בעניין.
    תודה רבה מראש

אלמוני
    לא פעיל

היי נעמה…
    ראשית, תודה על הפרגון לפורום ולאתר:)
    שנית, אכן התפריט של 1200 קלוריות מתאים לך, בנוסף לו את צריכה להוסיף פעם בשבוע מנה מותרת. כמו כן, אחרי ההיסטוריה האישית שלך הקשורה ל”דיאטות” תני לגוף זמן להתרגל לתוכנית החדשה, אומרים שצריך לפחות 21 יום בכדי לראות שינוי…
    ואנחנו לא עושות דיאטה אלא לומדות אכילה נכונה, אז מה יש לך להפסיד?
    כמו כן, באופן אישי הייתי ממליצה לך לגשת לרופא המשפחה ולבקש בדיקות כלליות. הנשירה בשיער מדליקה אצלי נורה אדומה..
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

היי נעמה … ברוכה הבאה לפורום שלנו ולמשפחת חלי גרופ …
    תפריט של 1200 קלוריות אכן מתאים לך .. יכול מאוד להיות שאת נמצאת כרגע תחת בדיקה קפדנית של הגוף שלך …. לא להילחץ .
    אני הייתי מציעה לך ללכת לעשות בדיקות דם ולהתייעץ עם רופא יכול להיות שבעקבות דיאטות הכסאח שעשית בעבר זה מתנקם בך כרגע ובמידה והערכים שלך בדם לא תקינים אז הגוף נכנס למגננה .
    בנוגע לנשירת שיער תתיעצי עם הרופא שלך על תוסף תזונה .
    בהצלחה חלי ..
    נ.ב
    סבלנות והתמדה יובילו אותך למשקל שאת רוצה להיות בו .
    בהצלחה חלי ממן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות