חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #186226
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום,
    עשיתי שני סלטים שלדעתי טעמים ורציתי לדעת האים אני יכולה לאוכל אותם באופן חופשי וחינימי? :לאבטוח:
    א – סלט חצילים :שמח1:
    2-3 חצילים קלויים על האש, 2-3 גמבות בתנור, 1 פלפל חריף בתנור, 1 עגבנייה גדולה בתנור מעט פטרוזיליה, מלח פלפל וכף שמן זית (אפשר לטגן בשמן 4 בצלים ירוקים חתוכים). להוציא את התוכן מהחצילים ולחתוך לקוביות, לקלף את הפלפלים והעגבנייה ולחתוך לטבל ולאכול.
    ב – סלט מטבוחה :שמח1:
    3 בצלים קצוצים מטוגנים ב-2 כפות שמן קנולה, להוסיף 3 שיניי שום קצוצים, 4 גמבות קצוצות, 1 פלפל חריף קצוץ, 3 עגבניות קצוצות 1 חציל קלוף וחתוך – לבשל כ-1/2 שעה להוסיף 1 כף רסק עגבניות מלח פלפל וחריף. זה סלט שמוסיפים לארוחה או לפרוסה ולא אוכלים אותו לבד.
    אשמח לדעת שהם חינמי ולא פוגעים לי בתהליך, אם לא אז ניתן להפוך אותם לכאלה?
    תודה מירב :שמח1:

    #186227
    אלמוני
    לא פעיל

    גם אני מכינה את הסלט חצילים ככה, אני שמה טיפה שמן זית ומוסיפה את זה לארוחה, אני מחשיבה את זה כתוספת שומן לארוחה בגלל השמן ?(דרך אגב סלט ממש טעים)
    לגבי המטבוחה נראה לי הרבה שמן תחלקי את הכמות ל4 וכול מנה תוסיפי לארוחה כמנת שומן.
    כך אני עושה לפחות. 🙂

    #186228
    אלמוני
    לא פעיל

    השמן שייך לקבוצת השומנים ובתפריט מופיע בארוחות הצהרים והערב. מנת שומן = 60 קל'. ברגע שהוספת שמן לסלטים הם איבדו את החינמיות ויש לחשב כמויות…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות