חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום,

אחרי חג שבועות גיליתי שאני שוקלת 88.8 ק”ג. לפני שלושה שבועות התחלתי בדיאטה על בסיס העקרונות של חלי, ואני אוכלת כ-1000 קלוריות ליום.
    בשבוע הראשון ירדתי 3.8 ק”ג (כמו תמיד כשאני מתחילה דיאטה, כנראה הרוב נוזלים). לא עשיתי ספורט בכלל.
    בשבוע השני עשיתי מלא ספורט: שחיתי כ-7 ק”מ במהלך השבוע, השתתפתי בחוגי אירובי ויוגה, ועשיתי הליכות של כחצי שעה באופן יומיומי. ירדתי 400 גרם!
    בשבוע השלישי לא עשיתי ספורט בכלל. ירדתי 2.6 ק”ג!

רציתי לשאול: מה קורה פה? מנסה למצוא הסבר הגיוני לעניין… ובעיקר לוודא שאני עושה בסדר.
    יכול להיות שאני מאבדת מאסת שריר ולא מאסת שומן, ולכן בשבוע שעשיתי ספורט ובעצם חיזקתי את השרירים לא ירדתי? או שאולי המשקל שלי ב”דיליי” של שבוע, ובשבוע הבא לא ארד? והאם זה בכלל הגיוני (ובריא) שסה”כ ירדתי 6.8 ק”ג בשלושה שבועות והגעתי ל82 ק”ג?
    התכוונתי לרדת 10 ק”ג בשלושה חודשים, וסה”כ 23 ק”ג ב6 חודשים ושבוע. במקסימום במקרה המשמח לרדת קילו בשבוע, כמו המקסימום שחלי ממליצה. לא מתלוננת חלילה, אבל חוששת שזו לא ירידה בריאה.

מצ”ב תרשים שרואים בבירור את הירידה התלולה של השבוע הראשון והשלישי והירידה המינורית של השבוע השני.

אשמח לשמוע את תשובתך.
    תודה רבה מראש,
    טלי

אלמוני
    לא פעיל

יש לך פה באתר תפריט
    ואז תהיה לך ירידה יותר מסודרת בין חצי קילו לקילו בשבוע.
    ובאופן עקבי, כדרך חיים

אלמוני
    לא פעיל

הי טלי. אל תשכחי שהגוף שלנו לא מגיב במיידי . לוקח לו זמן לעבד “נתונים”. אני התחלתי בדיוק באותו משקל כמוך במרץ בקבוצה ואני משתמשת בתפריט 1500 קלוריות. אני יורדת בממוצע 2 קילו בחודש. זו ירידה ממוצעת לפי חלי ממן. גם אני רציתי לרדת הרבה יותר מהר אבל מה לעשות, הגוף שלי מגיב אחרת למרות שאני מקפידה על שתיה , כמות ארוחות ,פעילות גופנית וכו'. אפשר להגיד שאני צמודה לתוכנית .. מה לעשות ? אנו בני אדם ולא מחשבים. התמדה וסבלנות יביאו אותנו לתוצאות בסופו של דבר. תיזהרי לא לעשות נזק לעצמך. אין כזה דבר לרדת יותר מהר. אם הגוף שלך חייב יותר את צריכה לתת לו יותר. בהצחלה!!!

אלמוני
    לא פעיל

ולעשות אותו כמו שצריך בלי להוריד כלום.
    לא נכון להוריד את המנות שומן. לא נכון להוריד שום תחליף מתוך התפריט. עושים את התפריט כמו שהוא ולא ליד, לא בערך, אלא בדיוק. כשאת אוכלת לא מספיק מה שמתפרק בגוף זה קודם כל שריר. ממש לא שומן.

ובקשר לשאלה שלך לגבי עשיתי ספורט לא ירדתי, לא עשיתי כן ירדתי… לא תמיד מה שאת רואה על המשקל זה תוצאה של אותו השבוע. לפעמים זה גם תוצאה של שבועות קודמים. זה מה שנקרא, הגוף זוכר.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות