חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אוף נמאס לי כבר : אני כל כך רוצה לרדת לפחות 5 קילו וקשהההההההה לי כמה פיתויים כמה 🙁
    אני בונה לעצמי תפריטים מסודרים מה לא
    לפני שנכנסתי לאתר הזה אכלתי רק סלטים ופירות דפקתי תמחזור לי אני מפחדת לעלות על המשקל לראות כמה אני שוקלת יום ראשון בעזרת השם אני ילך לרופא לגבי המחזור עם אמא שלי מהרגע שנכנסתי לאתר הזה התחלתי ” להרשות ” לעצמי התחלתי לאכול יותר פחמימות ולאכול דברים שלא אכלתי במשך חודש +
    אני לא יודעת מה לעשות כבר אני רוצה לרדת לפחות 5 קילו לא יותר וקשה לי כל כך אני אחרי תאונת דרכים ויש לי מגבלה בברך ככה שאני לא יכולה לעשות ספורט או להזיז את עצמי אני כל היום בבית ועם אני מזיזה את עצמי זה רק בפיזותרפיה שזה פעמיים – שלוש בשבוע מה עושים מישהי יכולה לעזור לי ? לא רוצה להתנסות בלהקיא או משהו כי אני מפחדת להיכנס לזה … 🙁 בבקשה אם למישהי יש רעיון שתעזור לי :\

( סליחה על החפירה ושבת שלום )

אלמוני
    לא פעיל

את במצב עדין, לאחר תאונה-תהיי סלחנית עם עצמך! 5 ק”ג הם לא סוף העולם. אני מכירה מקרוב את ההרגשה שק”ג מסכן יכול לחולל סערה אבל היום אני רואה דברים לגמרי אחרת. אין להחסיר שום מרכיבי מזון מעצמך, זה לא מרזה ובטח לא בריא.
    הצמדי לתפריט 1200+מנה מותרת אחת לשבוע ושתי הרבה מים. אין צורך להכנס להיסטריה-זה ממש לא עוזר. ידעת שמתח משמין? אז תהיי רגועה. ובריאות מעל הכל-מאחלת לך החלמה מהירה!
    שבת שלום!

אלמוני
    לא פעיל

היי לין..
    בבקשה לא לרשום דחוף על הודעות, דחוף זה רק חיים ומוות וזה ממש לא המקרה:)
    המצרך הכי נדרש לך בתהליך הוא סבלנות ועשייה, בזכות אלו את תצליחי לרדת במשקל..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות