חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי לכולם,
    השבוע אחרי שלא הייתי שבועיים בקבוצה (עקב חום ושיעול טורדני) עליתי קילו ו200 גרם. אתמול מאד כעסתי על עצמי שוויתרתי, שלא נלחמתי ולא שמרתי.
    היום התעוררתי עם כוחות מחודשים ומיום ראשון אני עושה את התוכנית.
    כמו שמזל המדריכה שלי אומרת העבר הוא היסטוריה וההווה הוא ה pressent.
    קיבלתי עכשיו הזמנה ל”על האש” בשבת ואני ממש פוחדת.
    בבקשה עיזרו לי למצוא תחליפים ,שלא אפול, שלא ארגיש שונה, שלא אאכזב את עצמי…

אלמוני
    לא פעיל

היי חנה….

נערי את הברכיים, שנסי מותניים, והמשיכי הלאה…זו הדרך היחידה…ובסוף התהליך תאמיני לי שלא יעניינו אותך ה – 1.2 האלו…זה רק עוד נדבך מהתהליך…זה יזכיר לך בפעם הבאה שתסטי קצת מהתוכנית…איזה באסה זה לאכול ואחרי זה לכעוס על עצמך…

לגבי העל אש…דבר ראשון להגיד לעצמך איזה כייף ולא איזה פחד, אל תעשי נבואה שמגשימה את עצמה..אלא העסיקי את המוח בהכנות לקראת העל אש..אני הייתי מבררת מה יהיה שם לאכול ולפי זה מתכוננת..הייתי אוכלת שם 150 גרם של פרגית חמודה על האש, מביאה מלא שיפודים מראש שהכנתי בבית עם ירקות חופשיים ואז כולם היו זוללים ומאושרים, הייתי מכינה תפוחי אדמה מבושלים קצת במים ושמה אותם על האש…ומכינה סלט ירקות ענקי, סלט חסה ענקי, סלט כרוב ענקי ועוד נשנשוני גזר ושומר..

נשמע לך?
    איה

אלמוני
    לא פעיל

היי,
    את לא חייבת להרגיש שונה וגם ל לכזב את עצמך…
    את יכולה לאכול את זה כמנה מותרת או שלאכול חזה עוף או 2 שיפודי פרגיות עם סלטים חופשי(תבקשי שלא ישימו שמן בסלטים)אך בשפיות..ולקחת לך פיתה קלה ולאכול…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

מי אמר שאסור לכול על האש
    פשוט צריך לדעת מה לאכול
    פרגיות עוף ובשר רזה
    ותמיד לאכול סלטים את יכולה גם לקחת שתי פרוסות
    לחם קל או פיתה קלה
    אהובה תמיד אומרת “מותר לכול הכל רק לא את הכל”
    אז בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בקיץ האחרון הוזמנתי למלא על האש , ומצאתי אחלה פיתרון פשוט הבאתי איתי מהבית מגוון סלטים רק שלי ואיך שהדליקו תמנגל התחלתי לאכול וכשהגיע הבשר כבר הייתי מלאה מאוד ואז לקחתי בדיוק את מה שמגיע לי , כמו כן תמיד אחרי על האש מוציאים פיצוחים ומתוקים הקפידי להכין לך מראש גלי של מרמולייט בתבנית חד פעמית יש לך אפשרות להוסיף את שתי הפרות של הבוקר ואחר הצהרים וכך לא תרגישי מקופחת

שתהיה לך אחלה ארוחה ,ושתצאי ממנה מחוזקת שאת יכולה ועשית זאת .

יום נפלא טייב טלי .

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות