חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #127811
    אלמוני
    לא פעיל

    אני יודעת שלא מחשבים מתכונים אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לאכול את זה כחינמי כי יש בזה רק ירקות ודפי אורז
    מצרפת מתכון:
    אגרול אפוי במלית ירקות
    גרסה בריאה ומרעננת לאגרול המסורתי: עם דפי אורז במקום בצק שמנוני, ואפייה תנור במקום טיגון בשמן עמוק. וכל התענוג הזה בפחות מ-30 קלוריות ליחידה

    אגרול אפוי במלית ירקות (צילום: עדי קראוס )
    העדפות מיוחדות: דיאטטי, ללא גלוטן, טבעוני, צמחוני
    מטבח: אסייתי
    דרגת קושי: קל
    עם פחות מ-30 קלוריות ליחידה, תוכלו ליהנות מהאגרולים האלו מתי שיתחשק לכם משהו טעים ומנחם.

    המרכיבים (6 מנות, 29 קלוריות לאגרול)
    • 6 דפי אורז קטנים
    • 1/2 בצל יבש, פרוס דק
    • 2 שיני שום, כתושות
    • 1/4 כרוב לבן, פרוס דק
    • 1 גזר, קלוף ופרוס לרצועות דקיקות
    • 2 פטריות שמפיניון טריות, פרוסות דק
    • 1/2 כפית שמן שומשום
    • 11/2 כפות רוטב סויה

    ההכנה

    1. הכנת המלית: מחממים מחבת בינונית, מוסיפים את שמן השומשום, הבצל והשום ומערבבים עד שהם הופכים לשקופים. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כ-2 דקות. מוסיפים את הכרוב והפטריות, מערבבים קלות ומוסיפים את רוטב הסויה. מבשלים כ-5 עד 7 דקות. מסירים מהכיריים.
    2. הרכבת האגרול: טובלים בקערה עם מים קרים דף אורז כחצי דקה או עד שהוא מתרכך. מוציאים אותו מהמים ופורסים על משטח עבודה יבש. מניחים בחלקו העליון כף גדושה מהירקות, מגלגלים חצי גלגול, מקפלים את השוליים פנימה וממשיכים לגלגל לגליל הדוק. מכינים כך את כל הדפים והמלית.
    3. כעיקרון, הרול כבר מוכן לאכילה, וניתן להגיש אותו עם מעט טריאקי. מי שמעדיף את הגרסה הפריכה יכול לאפות אותו: מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים במעט שמן. מניחים את האגרולים בתבנית ומרססים קלות בשמן. אופים 10 דקות או עד הזהבה.

    #127812
    אלמוני
    לא פעיל

    לא כחינמי אלא כפחמימה 🙂
    מישהי טעמה פעם?משביע?המלצות למילויים שונים?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות