חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב, אחרי מליון וחצי דפים חדשים, אני לא מותרת…
    מתחילה דף חדש, נקי , מדוגם, ממש כמו שעשיתי בתחילת התהליך..
    השבוע חרגתי טיפה ביום שני, אבל המשכתי כרגיל, מתכוונת עד סופ”ש להתמיד ולדייק ממש על התפריט (כל 3 שעות, מיים, כושר לפחות 2-3 בשבוע) – אני חייבת לעשות את זה לעצמי!!
    משבוע הבא – מתחילה את התפריט פוש – כדי להוריד את ה 2 ק”ג האלה שהעלתי ואז לשמור, לשמור, לשמור!!!!
    כתבתי את כל זה כאן כדי להרגיש מחוייבת, מחוייבת לפורום והחשוב – מחוייבת לעצמי.
    אז אני מתחילה, בעצם ממשיכה…
    אשמח לתגובות, טיפים, כלים..
    תודה לכם מראש פורום יקר..

אלמוני
    לא פעיל

לא מוותרים וטוב שאת מודעת לכל הדפים שפתחת ועדיין לא מוותרת אנחנו בתוך תוכנו יודעות שאם באמת נלך לפי תפריט נרד ובגדול!!! תיזכרי לכל שבוע יש שבוע הבא לא לוותר בהצלחה רבה

אלמוני
    לא פעיל

גליה יקרה…אני ממש לא מאמינה בפתיחת דפים חדשים!!! 😉
    בל נשכח שכל דף חדש יש בו את המחיקה של הישן!!!!!!!!!!!! 😉
    ולכן אני בעד להחזיק את הדף הישן אל מול העיניים!!!למרקר את הטעויות!!!לכתוב למטה הערות…מה אני מתחייבת לעצמי לשנות!!!שמה תמונה או בגד אליהם אני רוצה להגיע או לחלופין תמונה של למה אני לא רוצה לחזור(כך אני עושה) 😉
    מחליטה!!!!!!!!! :מאושר:
    ובניגוד לדף הישן…מבצעת!!!!!!!!! 🙂
    מה לעשות???נראה לי שאת ממש לא צריכה טיפים!!! 😉 כי לפי מה שכתבת…להיצמד לתכנית,לשתות,פעילות גופנית…את הרייודעת בע”פה!!! 😉
    אני הייתי מוסיפה ליד לעשות לעצמי פירוט…עוגות חלי,פשטידות,ועוד דברים חדשים וטעימים שיעזרו לי לעבור בהצלחה ובגיוון את הדף המחודש… 😉 ועוד משהו להנות ולחייך ולקבל את עצמנו בתוך התהליך באהבה רבה גם אם דורכים במקום,גם אם עולים לפעמים…הכל אהבה!!! :אוהב: כי שנהנים ועושים משהו באהבה גדולה…אז מצליחים!!! :אוהב: :אוהב:
    אז תזכרי…התחייבת לנו!!! 😉
    ומה שיותר חשוב…זיכרי…התחייבת לעצמך!!!!!!!! 🙂
    ואל תשכחי בדרך להתחייבות להעזר בנו ולדווח לנו!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מחזיקה לך אצבעות יקירה…לחדש את הדף הישן בכתב ברור וחזק חזק שלא יהיה פשוט למוחקו שוב!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    בהצלחה!!!!!!!
    רחלי ו. :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מצ”ב התמונה שאצלי על המקרר….כדי שתהיה לי תזכורת למה ברור שאני לא חוזרת!!!

אלמוני
    לא פעיל

העיקר הרצון הכוונה…. המחוייבות, כמו שכתבת.
    תעדכני אותנו

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות