חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב,
    השבוע הוא בעצם הראשון שלי מאז “החזרה הביתה” לקבוצה של אהובה…
    בפעם שעברה נטשתי את הקבוצה, כי כבר הייתי שבעה מזה שחיממתי את הכסא ורק התלוננתי
    וחיפשתי תירוצים.

אז זהו, השבוע הראשון שלי בקבוצה, ואפילו שהוא עדיין לא הסתיים אני מרגישה בעננים.
    שכחתי לציין שאני בהריון 🙂 , ואני אהיה ההוכחה שאפשר לרדת במשקל בהריון ולא ההיפך !!!
    וגם אם ההיפך, אז בשפיות מוחלטת.

אז תנו לי כוח בנות….כי זה לא קל בכלל ! הפיתויים והמשפטים “תהני, מותר לך” “תתפנקי ואחר כך תעשי דיאטה ” רק משגעים אותי עוד יותר.

שבוע טוב לכל האמיצות ובהצלחה בשקילה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד!!!! את כנראה בחורה מאוד מאוד חזקה! זה אפשרי לרדת במשקל גם בתקופת הריון וגם אם לא תרדי הרבה מה שבטוח לא תעלי…. כל עוד את במסגרת כזו מוצלחת וטובה ….. שאף אחד לא יגיד לך ולא ינסה לשכנע אותך אחרת!!!!

אל תקשיבי ל”כל הנשמות הטובות”
    שיהיה לך המון בהצלחה עם הדיאטה/שמירה על המשקל והריון קל!

אלמוני
    לא פעיל

איזה מדהים לחזור לתהליך בשלב כל כך מאתגר. אני בטוחה שיש לך פול מוטיבציה. זה מאד משמח לשמוע שאשא לוקחת את עצמה לידיים ובמקום “להתפנק” כמו שאומרים לה, היא עושה מה שטוב לה באמת למרות הקושי. ואין לי ספק שאם תתמידי, יהיו לך תוצאות מדהימות ותגיעי ללידה בעננים…
    בהצלחה, איזה שבוע את?

אלמוני
    לא פעיל

מאחלת לך המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    גם על החזרה ל”מסלול ” דוקא עכשיו :מאושר:
    וכמובן עם ההריון!!!!!!!!! :אוהב:
    רחלי ו. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני סבורה שזו החלטה מאוד נבונה לחזור לקבוצה כשאת בהריון.
    ומנסיוני… באחד ההריונות שלי, לפני הרבה הרבה שנים, סבלתי מסכרת הריונית ונאלצתי להימנע ממאכלים סוכריים (מתוקים, קמח לבן, פירות בהגבלה קפדנית וכו')הרבתי באכילת ירקות ומאכלים דלים בקלוריות.לא הרגשתי מסכנה! לאחר הלידה שקלתי 8ק''ג!!!פחות מאשר לפני ההיריון.בברית של הבן נראתי נהדר. בקיצור יש מצב שבהריון מרזים. יש לך תפריט להריון ואם תתמידי תצליחי.
    בהצלחה ובבריאות טובה

אלמוני
    לא פעיל

מצטרפת לכל השאר…
    ברוכה השווה והריון קל

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות