חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי,
    אני כבר נמצא בתכנית של חלי ממן 2 וחצי חודשים, בשבוע הראשון שלי בתכנית ירדתי ירידה גדולה ונכבדת, אב כבר מהשבוע השני החלו הבעיות לצוץ… אני בחיים לא הצלחתי להחזיק דיאטה כמוש צריך, ניסיתי כבר הכל, ואני רק ב- 16 ועשרה חודשים, שום דבר לא הצליח לי… אחרי הרבה זמן שלא הייתי בקבוצה חזרתי, עליתי עלייה משמעותית אחרי הזמן הזה, אבל הבטחתי לעצמי ולמנחה שלי (איה) שאני אוכל לעשות את זה, אבל כרגיל אני רק מדבר, וכשניסיתי לעשות את זה, הכל גבר עליי, ומחר אני חוזר לקבוצה- שלי, אחרי שלא עמדתי במילה שלי…. הכל מכניס אותי לדיכאון מאוד עמוק מבחינה הזו, שאין אף אחד בסביבה של החברים שלי שהוא כמוני, אני מנסה להשתלב ואני מצליח אבל זה עדיין לא זה, אני עדיין בטוח שאם אראה אחרת היחס יהיה אחר, ואני כבר לא יודע מה לעשות, הרוח כבר ירדה מהמפרשים שלי… אני כבר איבדתי את הדרך!! חשוב לי לשקם את עצמי, עוד פחות מחודש יש לי צו ראשון ובדיקות רפואיות לצבא- מה אני יעשה אז? מה אם לא ירצו אותי?? אני רק חושב על זה …
    אני כל כך פרחתי בתחילת הדרך בקבוצה והרגשתי כל כך טוב עם עצמי, בייחוד בגלל המנחה המדהימה שלי, איה, שלא משנה מה היו הוצאות על המשקל, תמיד עודדה ותמכה בכל דבר, זה לא סתם, היא מדברת איתי ועם הקבוצה בצורה הכי טובה, כנה ומלהיבה שיש.. וזה נתן לי כל כך הרבה כוח רצון בפעם הקודמת.. אבל…. טוב אתם כבר יודעים את ההמשך…
    אני שמח שפרקתי את מה שהיה לי על הלב.. מקווה שאולי אצליח להשתקם.. ואם יש לאנשים כמה עצות בשבילי אני יותר מאשמח לשמוע!!
    שיהיה שבוע נפלא, עומרי שוקרון, חדרה

אלמוני
    לא פעיל

תשאל את עצמך , עד כמה אתה באמת רוצה להרזות , ומה באמת אתה מוכן לעשות בשביל זה. אנחנו יכולים לבוא באלף תירוצים, אבל ברגע שבאמת יש רצון , אז יש גם הצלחה.
    בהצלחה משרה

אלמוני
    לא פעיל

עומרי יקר !!
    אני קוראת את ההודעה שלך שוב ושוב ונדהמת מכך שאתה רק בן 17 !!! כמה תובנות בגיל כל כך צעיר…כמה רגישות..כמה כנות…
    עכשיו כל מה שנותר לך לעשות(ואמרתי לך זאת אתמול גם בקבוצה) הוא רק להחליט כמה אתה ר-ו-צ-ה באמת לרזות…ולהכניס הרבה אושר לחיים שלך…במקום רגשות שליליים…אני מאמינה שבשינויים קוסמטיים אתה יכול לעשות זאת ולהיות שם…אז מה אתה אומר, ננסה? :))
    בהצלחה

lee maman
    מנהל בפורום

כמה תובנות וכמה מודעות עצמית יש לך!
    אם היה לך חצי מכך בגיל הזה שלך…אולי לא הייתי צריכה להתעורר כמה שנים אחרייך ולגלות כמה אני הורסת את עצמי.
    עומרי, רק מלשבת אתמול ולשמוע אותך מדבר היה ברור שאתה יודע בדיוק מה צריך לעשות מעכשיו.
    האוכל תמיד יהיה חלק חזק בחיינו…אבל הוא לעולם לא יהיה יותר חזק מאיתנו. גם כשאנחנו חושבים “שנפלנו”, לא באמת נפלנו, החלטנו פשוט בדרך שקצת פחות טובה לנו.
    יש לך הרבה זמן..למרות שזה נראה לך שלא עד הצו ראשון…ובזמן הזה, כמו שאומרים, אתה יכול לתת בראש!!
    יש לך את כל הכלים לכך, את כל התמיכה שיש, מסכימה איתך במיליון אחוז שיש לך גם הדרכה אישית ממנחה מדהימה!! תנצל את כל זה, וכמו שאיה סיימה אתמול את הקבוצה ואמרה…באמת, אבל באמת שהשמיים הם הגבול!!!
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

א-מבעיות לא בורחים-פותרים!!עצם העובדה שאתה בקבוצה זה צעד ענק מצידך!! וזה מעיד על רצון וצעד ראשון נבון מצידך חמוד…כל יום תחשוב על תוכנית רק להיום…תציב לעצמך מטרה !!אני רוצה ,אני יכול,אני יצליח ,אני יהיה חייל חתיך-וקל-עומרי מספיק חצי קילו בשבוע אתה בדרך הנכונה..אל תחשוב על כמה יש ובכמה זמן..כל פעם תחשוב רק על 5 קילו.אל תיתיאש זה לא יביא פיתרון!!ניכשל זה שמפסיק לנסות!!החיים לפנך.אני בטוחה שאתה תותח בתחומים אחרים…גם בזה ת נ צ ח!!אל תיתן לעצמך להישבר …נפלתה ??!!קום מיד בארוחה הבאה..זה אנושי וזה חלק מהתהליך.ומי כמונו יודע כמה קשה יותר להיות שמןןן זכור:שהעבודה קשה אבלללללל פרותיה מתוקים …חצי שנה לגיוס אחי ימבה זמן לתוצאות.החלטה יש!!קדימה לעשייה כולם כאן לצידך ובשבילך ..ויש לך אחלה מנחה אז בהצלחה מכל הלב ..ג.ד

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות