חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #149870
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום לכולם,
    קודם כל תודה על הפורום – אני קוראת בו ונהנית מאוד.
    שאלה – אני לא מצליחה להבין איך להכין דייסת שבלת שועל שתצא מוצלחת..אולי אחת ולתמיד מישהו יוכל להסביר לי :שמח1:
    ניסיתי שתים וחצי כפות על כוס חלב 1% (שמתי חלב קר). הכנסתי למיקרוגל לשלוש דקות וערבבתי מדי פעם. עדיין יצא מאוד נוזלי וגם כשחיכיתי כמה דקות ונתתי לדייסה לנוח לא התגבשה. אולי אני פשוט חושבת שזה אמור לצאת סמיך כמו דייסת סולת וזה לא ככה? האם השבלת שועל אמורה להינמס בכלל או רק להתרכך?
    תודה על התשובות אחת ולתמיד :מאושר:

    #149871
    אלמוני
    לא פעיל

    אצלי אישית- מכינה משיבולת מהירת הכנה של חברת quaker. 3 כפות שיבולת + כוס מים (אצלי הכוסות הן של 180 מ'ל). מבשלת על הגז על אש קטנה ומערבבת מידי פעם. ממשיכה לבשל עוד מספר דקות לאחר שזה רותח.
    ניסיתי פעם אחת להכין במיקרו. יצא לי מרק.
    היה לי שיבולת של חברה אחרת והיא גם לא יצאה טוב.
    עם חלב זה מסמיך בדיוק אותו דבר (אני אישית מוסיפה לזה פרי ומחשיבה את זה כפחמימה ופרי).

    זה אמור לצאת סמיך. השיבולת לא אמורה להיעלם לחלוטין, אבל היא כאילו נפתחת ונהיית מושי כזו… זה לא אמור לצאת מרק.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות