אצלי אישית- מכינה משיבולת מהירת הכנה של חברת quaker. 3 כפות שיבולת + כוס מים (אצלי הכוסות הן של 180 מ'ל). מבשלת על הגז על אש קטנה ומערבבת מידי פעם. ממשיכה לבשל עוד מספר דקות לאחר שזה רותח.
ניסיתי פעם אחת להכין במיקרו. יצא לי מרק.
היה לי שיבולת של חברה אחרת והיא גם לא יצאה טוב.
עם חלב זה מסמיך בדיוק אותו דבר (אני אישית מוסיפה לזה פרי ומחשיבה את זה כפחמימה ופרי).
זה אמור לצאת סמיך. השיבולת לא אמורה להיעלם לחלוטין, אבל היא כאילו נפתחת ונהיית מושי כזו… זה לא אמור לצאת מרק.