שלום לכולם, אני “מתמודדת” חדשה ומקווה, סליחה מאמינה שאצליח בתכנית. שאלתי: בפשטידת הדלורית מהו מרכיב דייסיבית? אשמח לתשובה. בהצלחה לכולנו
סוג של אבקה עם סיבים תזונתיים, אני לא בטוחה שמייצרים אותה עוד. מעולם לא נתקלתי במוצר. את יכולה במקום הדייסיבית להשתמש בקמח מלא
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך