חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #180207
    אלמוני
    לא פעיל

    היום קבלנו בפגישה מתכון ללחמניות גבינה המכיל שימוש במרגרינה ובקמח תופח.
    זה הדליק לי נורה אדומה !
    מרגרינה נחשבת לאחד החומרים הגרועים ביותר לבריאות בהיותה מכילה שומני טרנס.
    קמח לבן הוא כמעט סור טהור.
    גם מעוגת הבסקוויטים הנמצאת בחוברת יעצה לי הדיאטנית של חלי גרופ להתרחק מכיוון שמדובר בפחממות ריקות.
    אז אני שואל.
    למה לתת למתכונים הרעים מבחינה בריאותית דריסת רגל?
    אני מזמין אותכם להגיב.
    משה

    #180208
    אלמוני
    לא פעיל

    אפשר בחמאה אבל היום המרגרינה הרבה יותר בריאה אין בה טרנס
    וסוכר , חצי כוס לא ממש נורא לבן אדם בריא אם אתה סוכרתי תשתמש בתחליף
    קמח לבן לא בריא תשתמש במלא וכו
    בשביל זה המנה מגודרת כפחממה וגבינה
    בתאבון או לא אם לא בא לך

    #180209
    אלמוני
    לא פעיל

    משה היקר…
    חלי ממן ומחקרים שנערכו לפחות ב100 השנים האחרונות הראו בצורה נחושה וברורה כי כל מוצר מזון על פני כדור הארץ שנאכל במינונים הנכונים הנו בריא…ולכן בידינו להחליט מה נאכל ומהי הכמות…אנחנו אוהבים גיוון במזון שלנו ולכן כל שבוע אנו מפרסמים מתכון חדש…אתה רשאי להתעלם ממתכונים שמשלבים קמח לבן ו/או חומרים כאלו או אחרים ואתה רשאי להשתמש בהם בכמות שאנו ממליצים ולהנות מהם גם כן…הכל עניין של בחירה בחלי ממן…כמו כן אתה גם מוזמן להחליף את המצרכים כפי שהגיבו לך בקמח מלא…ו/או בתחליף שומן אחר….כראות עינייך…
    יום קסום, בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות