חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בחודש השני ואני בקבוצה של חלי גרופ כבר 9 חודשים. אחרי ירודה של 25 ק”ג ובמרחק קטן משמירה. הבעיה היא שאני מחלקה את ימיי בשבועיים האחרונים בין בחילות מטורפות, הקאות מידי פעם וחוסר תיאבון לבין רעב, כאבים עזים בקיבה וסחרחורות. אין מצב שאני לוקחת תפריט ועושה אותו. אני מתה מפחד להעלות הרבה במהלך ההריון.

אלמוני
    לא פעיל

היי הריונית…
    ראשית, מזל טוב:)
    שנית, נשמי עמוק..התופעות שאת מתארת הן חלק מתהליך ההריון והן טבעיות לחלוטין. כעת, חשבי בהגיון למרות הפחד לעלות במשקל…ירדת 25 קילו !! כל הכבוד!! ירדת באמצעות תוכנית ואכילה נכונה…כמה זמן לקח לך לרכוש את ההרגלים החדשים? האם את רוצה לאבד את ההרגלים האלו? לפגוע בבריאותך? ולחזור להרגלים הקודמים? ברור שהתשובה היא לא..ולכן השתדלי לעשות כמיטב יכולתך…אכלי דברים קלילים(במקום חלבון כוס גלידה לייט למשל או מעדן, במקום פרוסת לחם, עוגיית מרמולייט ללא סוכר וכדומה)..אכלי כמה ארוחות שאת מסוגלת..הרבי בשתייה קרה וצוננת…והיי אופטימית…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי “הריונית”
    גם אני בתחילת שני (שבוע 9)
    הייתי בקבוצה מספר חודשים (ירדתי 8 ק”ג) והפסקתי (מסיבות אישיות)
    אני מתה מתה מתה מפחד לעלות המון בהריון.
    אני שוקלת ברצינות לחזור לקבוצה על מנת שאהיה בשפיות.

אלמוני
    לא פעיל

הי לך
    אני התחלתי ללכת לקבוצה כשגיליתי שאני בהריון התחלתי את ההריון ם 40 קילו מיותרים ומאוד פחדתי להשמין התחלתי ללכת לקבוצה ובעזרת הטפרית הצלחתי להגיע לחודש תשיעי עם חמישה קילו פחות מתחילת ההריון- זה נפלא!!!!
    אל תוותרי זה אפשרי וכדאי לעשות טפרית בהריון- נכון זה לא הכי קל ולפעמים נופלים אבל העיקר שיש שמירה על המסגרת ואנחנו בשפיות- אל תוותרי לעצמך כי בקלות את יכולה לעלות את כל מה שהורדת!
    בהצלחה!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות