זה מצחיק והזוי באותה נשימה שאני אשכרה צריכה שהבנות פה ירימו אותי מנפילות גדולות.. אף אחד לא מכיר אותי אישית ועדיין כל אחת פה שותפה שלי לדרך חיים שונה וחדשה (עבורי לפחות)
אחרי ששבוע שעבר היה לי שבוע מחורבן בעניינים של הלב.. והלכה לי המתורת המתוכננת והגיעה במקומה מותרת בלתמ”ית ואיתה כנראה חריגה.. היום נשקלתי והופ עליי ב200 גרם.. מבאס כי כל השבוע אכלתי בדיוק בשעות ולפי התפריט ודווקא שבת עברה קלילה מבחינת אוכל.. ופשוט נראה לי שעצב משמין… :המום: וכל היום התחרבש לי מהבאסה של העליה הזאת.. פספסתי ארוחה ראשונה, שתיית מיים בארוחות ובביניים של 16:30 חרגתי בעוד תמר במקום לאכול אחד.. ואני חייבת עזרה כדיי לא להמשיך ליפול ולהיכנע (שוב) :עצוב: :עצוב: :עצוב:
מקווה שלא נפלת כבר.. תחזרי לרגע שהתחלת את התהליך ותחשבי למה כל כך רצית להיות רזה? זה כדי ללבוש מה שאת רוצה? להרגיש יותר נוח יותר בריאה? תזכרי במטרות האלה ותשאלי את עצמך האם אכילה הערב תקדם אותך ותעשה אותך מאושרת או שאת מעדיפה להתקרב למטרות שרצית.. מאוד קשה לרדת אחר כך וההנאה היא רגעיץ לחלוטין.. תצאי מהבית, לכי לחברה, לכי להתקלח.. העיקר שלא תהיי בקרבת המטבח
עלייה קטנה בתהליך ארוך של ירידה… אל תשכחי את המטרה. תתרחקי מהאוכל כפיצוי וניחום, מסתבר שהוא חבר רע…
קראתי את מה שכתבת והתרשמתי משנינות וציניות מקסימה. את גם תמצאי את המקום בו ליבך יהיה רגוע ונוח בו…
רמז, זה לא אצל מישהו חיצוני… תשמחי במה שיש לך… 🙂