עכשיו הודיעו לי שיש לנו פגישה עם לקוח מחו”ל במסעדה בשרית.
כבר אכלתי היום צהריים ונשאר לי ערב ולילה.
מה אפשר לעשות? הרי לא אשב שם ואסתכל עליהם אוכלים מנות שף ושותים יין…זה לא טקטי…מי יכול להציע?
(זו מסעדה אקסלוסיבית, ביסטרו, לא שוורמיה או מסעדת פועלים “על האש” קלילה…
מצפה לתשובה מהירה(לפני שנצא)
אם לא תספיקו לענות, אשתדל להזהר ולאכול מעט..הרבה סלט, שתייה…חבל שכבר ניצלתי את המותרת…
אשמח לדעת באופן כללי מה לעשות במצבים כאלה, זה קורה די הרבה וזה בהחלט מקשה על ההתמדה…
תודה מפופי