מי יכול לבדוק את המתכון??????
לבורקס התרד:
חבילת עלי פילו ( משאירים לילה במקרר לא במקפיא)
2 כוסות תרד טרי מאודה וסחוט מנוזלים
1 בצל קצוץ דק מאוד
2 שיני שום כתושות
200 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
250 גרם גבינה ריקוטה 5% שומן
מלח, פלפל שחור גרוס
ספרי שמן
לציפוי: ביצה ושומשום
ההכנה:
מערבבים בקערה את כול חומרי המלית יחד
פורסים עלה של פילו על משטח יבש ( בזמן הזה מכסים את שאר העלים במגבת כדי שלא יתייבשו)
מרססים בספריי שמן, מקפלים לחצי, מניחים לאורך המלבן שנוצר בחלק שהכי קרוב אלינו מהמלית, מגלגלים את העלה ואז בזהירות לצורת שבלול, כך עושים עם שאר העלים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מצפים בביצה טרופה ושומשום ואופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים