תחליף חלבון-80 ג דג מבושל כמה גרם זה לפני בישול? האם זה משנה איזה דג
לא חשוב איזה סוג. אין לי מושג כמה זה לפני בישול, בטח בסביבות 130 גר'
לא הבנתי למה 80 גרם אם מוצר לך בתור מנת חלבון בשרית 200 גרם לפני בישול
או פסיכומטרי.
חלבון בשר- אם מ-200 גרם לפני בישול, או 150 גרם אחרי בישול, יוצא ש”איבדנו” 50 גרם שהם 25% מהמשקל.
אם ככה בחלבון גבינה, אנחנו צריכה להוסיף 25% ל-80 גרם של האחרי בישול, שזה יוצא 100 גרם לפני בישול.
מקווה שחישבתי נכון את האחוזים ושלא יצאתי מפגרת :מאושר: ובכלל שזה נכון לחשב את זה בצורה הזאת. לי זה נראה הגיוני בכל אופן.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך