האם אפשר להכין בתנור את הדג מסוג מוסר או קורבינה…. חלי העלתה בפייסבוק מתכון לדג אבל לא רשמה איזה דג וזה נראה מעולה בתמונה ואני לא אוהבת עם קוצים :עצוב:
כחלבון בשר – 150 גרם לאחר בישול כחלבון גבינה – 80 גרם לאחר בישול.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך