חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז נכון אנחנו לקראת הסופ'ש אבל הולך להיות לי עמוס כי מחר אני עובדת עד 6 ואז בשבת אני עובדת מהבית. אז אני לא ממש דואגת לגבי מה יהיה וכו. אני בעיקר מקווה שיהיה לי את הזמן להכין אוכל.

בכל מקרה, אתמול קניתי בתמנון מלא חולצות חדשות במידה 2 ולא 3 🙂 והיום קניתי 2 חזיות במחיר מופקע לחלוטין אבל זול יחסית בגלל הולנטיינס המפגר. ועשיתי שם מועדון כי אני כנראה אצטרך לקנות עוד חזיות בהמשך הדרך :אוהב:

והיום לבשתי מכנס שלא עלה עליי מאז שסיימתי צבא! זהו. אין מצב שלא הורדתי לפחות את החצי קילו הזה השבוע. אני צריכה לעשות סדר בארון ולהתחיל להוציא דברים שאני פשוט לא לובשת יותר.

איזה כיף!!! :מאושר: :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

מיה, איזה כיף!
    התכל'ס – הכי כיף להוציא את כל הארון, למדוד וחצי להוציא כי… זה גדול! :צוחק:
    סופ”ש מעולה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אין כמו ההרגשה הזאת בעולם. כיף אדיר! :שמח1:
    גם אני צריכה לעבור על הארון שלי כבר. אני חוששת שאם אעבור עליו אני אוציא שלושת רבעי ממנו כי אני בטוחה שהרוב כבר גדול. ואז זה יזמין אותי לקנות בגדים חדשים ואני מנסה להתאפק עם קניית בגדים כרגע. חבל לי להשקיע בבגדים שעוד כמה זמן יהיו שוב גדולים אז בתקופה האחרונה אני קונה בעיקר בגדי בייסיק שגם אם הם קצת גדולים זה לא נוראי
    אין לי מושג גם מה המידה שלי כבר :לאבטוח: אני מזמינה הרבה באינטרנט אז לא מזמן רכשתי חולצה יפה, מקווה שתתאים לי

אין לי כוח לשבת הזאת :עצוב: נתחיל בזה שהיה לי שבוע מאוד מאוד אבל מאוד קשה בעבודה. אני עייפה ממנו ברמות אחרות. באים אלינו דודים היום והדוד מבשל סוף הדרך אבל עם המון שמן ובדיוק דיברתי על זה עם מישהי מהעבודה שלי שפשוט אין לי כוח גם בשבת להתחיל להתמודד עם אוכל מפתה :עצוב: ואמא בד”כ לא מבשלת משמין, אני מסתדרת עם מה שהיא מכינה. פשוט אין לי כוח… בנוסף לזה יש לי על הראש דירה חדשה שעד היום הייתי בטוחה שבמרץ אני עוברת אליה אבל אמא הכניסה אותי לספקות. בקיצור אני בבלגן וכל מה שבא לי זה לישון ולישון :ph34r:
    קצת פורקת…

אלמוני
    לא פעיל

מיה ,
    הכי כיף בעולם להחליף קולקציה חדשה .. פתאום כל הבגדים הישנים נראים לי ע נ ק י י ם ממש אוהל .. רק מבאס אותי להחליף את מידת החזייה , אז בזמנו היה לי מידה סי -די חזה יפה וסקסי ועכשו נהיו לי שני צימוקים קטנים :עצוב: .. אבל בכלליות הרבה יותר מחמיא ויפה המראה החדש

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות