חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייתי בחלי ממן לפניי שנתיים בערך, ירדתי יפה ובקלות 10 ק”ג, נשארו לי עוד 5! נכנסתי להריון יצאתי מהתכנית והעלתי את העשרה ועוד 10 ק”ג מצבי היה בכי רע, חזרתי לבוצה רק שהפעם בתור טבעונית, מניקה, חמישה חודשים אחרי לידה, לא עמדתי בזה אפילו יום, יצאתי עליתי עוד 5 והינה אני היום כבר יומיים בתכנית עם עצמי ואתכם 🙂 (לא בקבוצה), כי זה לא מסתדר לי בימים בכסף :
    אני עוברת סדנה מדהימה, רוחנית,(לא רוחניקית 🙂 עמוקה, במשא שלי להתאחד עם עצמי, להגיע למצב שאין פער בין מה שאני רוצה להיותלעשות, לבין מה שאני בפועל מתוך ההרגלים הרעים, ההרס העצמי.
    אני לקראת סוף הסדנה (שלושה חודשים פעם בשבוע) ואני חושבת שעליתי על דרך המלך!
    אני מלאת התרגשות בכל פעם שאני עוצמת את העיניים ומדמיינת אותי כמו שאני רוצה בעוד ארבעה חושים, יש לי את כל התמונה! שלי, חתיכה! יפה! עם השיער שוב פזור, בריא, גלי, גופייה וג'ינס עור שחום מהשמש, מהממת! :אוהב:
    זה ממש עובד! בכל פעם שאני משתוקקת למשהו טעים, אני עוצמת את העיניים, רואה את עצמי בעוד 4 חודשים (זה היעד שלי, טוב לי להציב אחד כזה, זה מדרבן אותי)אני מוצאת שזה הרבה יותר טעים, ומוותרת בכייף! מסתפקת במנות שלי ונהנית מהן, והכי אני נהנית, מהדרך, זה בחיים לא קרה לי, נהנית מהדרך, סקרנית מהדרך, מעניין אותי עוד מעט להתחיל לראות את השינויים, בפנים, בבטן, אני מלאה אופטימיות והתרגשות, בנוסף יש לי אותכם לרגעים הקשים,ואני צופה לא מעט,ולרגעים המאושרים, ובתקווה בעוד 4 חודשים, אהיה סיפור הצלחה! 🙂
    תודה למי שהגיע עד כאן 🙂

אלמוני
    לא פעיל

באמת לפעמים שאנחנו מציבים לעצמנו יעדים (אם זה במספרים, בתקופות, מידות, הרגשות ותמונה שלנו בדמיון) זה מדרבן ועוזר. ועלית על כך וזה מעולה ואפילו אני אתחיל לאמץ את זה…

אם את מחליטה ומצהירה שתהיי סיפור הצלחה את אכן תהיי סיפור הצלחה מהמם!!
    ומאוד יפה לקרוא ששמת את העבר בעבר ורואה ומתקדמת אל העתיד כמו נמרה! יישר כוח!
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

סוג של דימיון מודרך 🙂

אני פה כבר חודשיים וחצי 4.200 ק”ג פחות מרוצה אבל חסרת סבלנות לראות את קו היעד!!!
    אולי דימיון כזה יעזור לי 🙂 ….
    נהדר תודה ותעדכני אותנו בדימיונות נוספים :צוחק:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות