חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

במהלך כול היום כאשר אני במשרד אני אוכלת לפי התפריט, כאשר מגיעה ארוחת ערב בבית הכול משתבש לי……………. אני מיואשת, אני לא עומדת בפיתויים שיש בבית – לפעמים זה הפיצה שמזמינים לילדים או הפלאפל שהבעל מטגן לו ולילדים ואז אני גם זוללת איזה 2-3-4…
    או הלחמניה הטריה שהוא מביא מהמאפיה והסופגניות וכן הלאה…..
    איך עומדים בפני כול הפיתויים האלו??? אני ממש מנסה חזק חזק אבל בדר”כ לא ממש מצליחה.
    איך אתם עושים זאת?????? :עצוב:
    אשמח לתובנות מכם!
    תודה.

אלמוני
    לא פעיל

אני תמיד האמנתי בכך שאני צריכה להתמודד עם הפיתויים שיש בבית.
    בתהליך שעברתי, כיום אני מבינה שיש תקופות שכדאי שלא יהיו לי פיתויים כאלה ואחרים בבית, בבית רתמתי את המשפחה (בעלי + שתי בנות מקסימות) ויש פיתויים שבמשך מס' שבועות לא הכנסתי ולאחר מכן החזרתי בהדרגה.
    לפני כשבועיים חלי דיברה על כך שביתנו הוא מבצרנו – יש תקופות שקשה לנויותר מתמיד, ובמקום להילחם עדיף לא להכניס הביתה – הבעל והילדים יבינו אותך.
    בנוסף, גם כשהפיתויים בבית, אני חושבת “האם באמת כדאי / שווה? :לאבטוח: ” – תעבדי על הראש, שהוא “מניאק” לפעמים.
    הרבה עבודה עצמית ואת תצליחי 🙂 .
    אם אני הצלחתי לשנות את הראש השמן, אני מאמינה שכל אחד ואחת יכולים :מאושר: .
    בהצלחה ושבוע טוב :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש מבינה אותך ומזדהה עם כל מילה, אני גם כל השבוע עומדת לפי התוכנית אבל בשישי שבת כאשר אני בבית אני לא עומדת בפיתויים ונכנסת למין “מאניה” של אכילה מופרזת-גם כאשר ביקשתי מבעלי לא להכניס פיתויים הביתה (ובאמת לא היו פיתויים בבית) מצאתי את עצמי אוכלת לחם/פיתה/כל מה שבא ליד..הדבר היחיד שעוזר לי-אחרי שישי שבת הקשים(שאגב כל שבוע באופן קבוע אני נשברת בשישי שבת ואוכלת הכל..)זה ביום ראשון בבוקר לקום-להסתכל במראה ולראות שעד כה ירדתי 5 ק”ג וכל הנפיחות ירדה לי מהפנים וכמה כיף לי שכל שבוע אני יורדת במשקל אפילו אם אני יורדת 200 גרם ואז אני מבינה שאני חייבת להציל את המצב ולהגיע לשקילה ביום שלישי ולא לעלות במשקל ולכן בשלושה ימים שנותרו לי עד השקילה אני שותה כל יום 4 ליטר מים+אוכלת המון ירקות ומרק(גם כשאני לא רעבה)+אוכלת את מה שיש בתפריט(משלבת קצת ספורט) ואם צריך גם הולכת לישון ב 8 בערב רק כדי לא להתפתות ולאכול-ושלא תביני לא נכון אני עם ילדה קטנה בבית ובעל אכלני מאוד ולא משנה מה קורה – אני עוצרת את ה כ ו ל רק כדי להגיע לשקילה בידיעה שעשיתי כל מה שיכלתי ע”מ לרדת השבוע במשקל, ולראשונה בחיי אני מבינה שמגיע לי לעצור את כל העולם ולו רק בשביל לרדת 200 גרם בשבוע…

אלמוני
    לא פעיל

לעיתים אנחנו נשברות עוד לפני שהתחלנו להתמודד בכלל….
    לעיתים רק נדמה לנו שאנחנו מנסות…
    מספיק שהייתה ארוחת ערב אחת שבה הצלחת…לעמוד בפיתוי…סימן שזה אפשרי
    בכולן….בדקי מבחינה נפשית מה היה שם באותן הארוחות שדיבר אלייך יותר..
    זה לא קשור ללחמניה או לפלאפל….זה משהו עמוק יותר..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

לעיתים אנחנו נשברות עוד לפני שהתחלנו להתמודד בכלל….
    לעיתים רק נדמה לנו שאנחנו מנסות…
    מספיק שהייתה ארוחת ערב אחת שבה הצלחת…לעמוד בפיתוי…סימן שזה אפשרי
    בכולן….בדקי מבחינה נפשית מה היה שם באותן הארוחות שדיבר אלייך יותר..
    זה לא קשור ללחמניה או לפלאפל….זה משהו עמוק יותר..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

לכולן על הרעיונות…
    הדפסתי עכשיו כול מיני מתכונים מהאתר שנראים לי לארוחת ערב, שיהיה מוכן במקרר
    וכך במקום להתפתות לכול המאכלים האלו, זה יהיה מהיר ונגיש לחימום…
    תודה שוב לכולכן.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות