חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

גל אני כרגע נמצאת בנקודה בחיים שלי שאני לא יודעת מהכיוון ואיך ממשיכים מכאן..נכנסתי כדי לשתף אני יודעת שיש כאן אנשים שמרגישים כמו שאני מרגישה ובעלי אוזן קשבת, הסיפור הצלחה שלך ריגש אותי, תודה רבה לך!
    בנוסף אני לא נמצאת כאן הרבה אני יכולה לומר שאני בכלל לא מצליחה לשלוט ולעשות את התוכנית באמת וברצון, רציתי לשתף שלאחרונה הכרתי בחור מדהים וישר בינינו משהו מדהים, אני לא מסוגלת לחצות את המחסום שיש בי ולהיות אתו מרגישה שרק בעתיד שאולי אם אני ארזה את ה15 קילו המיותרים שיש עליי אני יוכל להיות מי שאני לאהוב את עצמי ולתת לאנשים לאהוב אותי
    אני יודעת שאני צריכה לחשוב על איך אפשר לגרום לזה להיות מציאות אבל אני לא מצליחה להתקדם, אחרי יום של אכילה נכונה המוטיבציה והמטרה נשכחות מעיני..
    לא ממש יודעת כיצד להמשיך מכאן, תודה..

אלמוני
    לא פעיל

אני רוצה להגיד לך משהו שקודם כל חשוב לגבי מערכת יחסים
    חשוב מאוד בלי קשר למשקל שתאבי את אצמך אם תצליחי לאהוב את אצמך תצליחי לאהוב אחרים
    נכון שהמשקל משפיע בחיים אבל תגידי לאצמך אני היום מצליחה רק היום וברגע שתצליחי יום ראשון
    בבוקר למחרת תגידי עד פעם אני אצליח רק היום אל תסתכלי על ה15 קילו הנוספים
    לא בונים חומה ביום אחד
    אז קדימה תחשבי רק על לעבור את היום
    אז שיהיה לך בהצלחה

lee maman
    מנהל בפורום

דבר ראשון-תודה תודה תודה!!! אני כבר יושבת ליד המחשב עם טישיו מההודעות האלה, איזה כיף זה התמיכה הזאת, בזכות הודעות כמו שלך אני מבינה היום שנשים כן יודעות לפרגן, ובגדול!!!
    כשמנה, אני זוכרת שעד שגברים היו באים ומתחילים איתי, הייתי אומרת לעצמי: “יאללה, גל, לכי איתו, לכי תדעי מתי פעם הבאה יתחילו איתך”..וככה חזרתי על אותו דפוס מספר שנים…זה לא אומר שהיום אני יודעת מה עושים ואיך עושים..
    אבל אני יודעת דבר אחד! דבר שגם את יודעת…שאת ראויה לאהבה! ואת ראויה לאהוב את עצמך, ואת ראויה שיאהבו אותך!
    לכי עם התחושות בטן שלך, הם לא טועות, ותתני לעצמך את כל החופש שבעולם לאהוב את עצמך! זה בהחלט מגיע לכל אחד מאיתנו פה!!
    בהצלחה מותק!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות