לקחת כרוב לשים בצלחת ולדחוף למיקרו ככה איך שהוא ל 5 דקות ואז להוציא ולהפריד את העלים בלי שיקרעו אם הוא עדין קשה להכניס לעוד איזה 3 דקות .. לישטוף טוב את העלים כמובן.
בקערה אחרת לגרד- גזר, קולורבי, בצל, קישואים, כוסברה, פטרוזיליה אם יש עוד משהו שאתן אוהבות תוסיפו גם…
ליסחוט את הירקות המגורדים מהמיים ולטבל כך: כף רסק עגבניות , מלח פילפל, מרק עוף כורכום מה שאתן אוהבות בקיצור..
בסיר רחב כזה כמו של הדגים.
ועכשיו תקשיבו טוב זה מדהים!!(אוסנת לימדה אותי) לקצצץ בצל ושמה בסיר עם מיכסה סגור אחרי דקה מוסיפה כף מיים מערבבת וסוגרת מיכסה ככה ממשיכה והבצל נהיה מטוגן כאילו בשמןןןן אבל בלי טיפה אחת בכלללל!! אני גם הוספתי סלרי…טעים. ואז פשוט מילאתי את העלים בירקות וגילגלתי כמו סיגרים .. מניחה בסיר צמוד אחד לשני ומכינה רוטב :” 2 כפות רסק עגבניות ותבלינים שאת אוהבת ואני הוספתי תיבולית של קנור בטעם הודי.. שופחת את הרוטב על הכל ומבשלת עם מיכסה סגור על אש נמוכה שעה בערך עד שאת רואה שזה רך ומוכן. ומלמעלה פיזרתי כוסברה.
זה הכללל קצת נישמע מלא עבודה אבל באמת באמת 20 דקות הסיר היה על הגז זה הכל .. ואני בכלל לא מתה על ירקות אבל זה ניראה סוף וטעיםםם
והכי חשוב זה חינםםםםםם
בהצלחה .