החלטתי לנסות להכין את המתכון לסלט גזר עם ג'ינג'ר שחולק לנו בקבוצה לפני מלא זמן והיה כתוב שצריך 2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ דק. משום מה החלטתי שמדובר במה שמקבלים ליד הסושי – הגינג'ר הורוד/כתום הזה וקניתי צנצנת קטנה של זה.
עכשיו משיטוט באינטרנט אני מבינה שהייתי צריכה פשוט לקנות שרש ג'ינג'ר לגרר.
אני אשמח לדעת אם מישהי הכינה את המתכון הזה בעבר, ואם אכן מדובר בשרש ג'ינג'ר או שאני יכולה עדיין להשתמש בג'ינג'ר הכבוש.