חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #142841
    אלמוני
    לא פעיל

    החלטתי לנסות להכין את המתכון לסלט גזר עם ג'ינג'ר שחולק לנו בקבוצה לפני מלא זמן והיה כתוב שצריך 2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ דק. משום מה החלטתי שמדובר במה שמקבלים ליד הסושי – הגינג'ר הורוד/כתום הזה וקניתי צנצנת קטנה של זה.

    עכשיו משיטוט באינטרנט אני מבינה שהייתי צריכה פשוט לקנות שרש ג'ינג'ר לגרר.

    אני אשמח לדעת אם מישהי הכינה את המתכון הזה בעבר, ואם אכן מדובר בשרש ג'ינג'ר או שאני יכולה עדיין להשתמש בג'ינג'ר הכבוש.

    תודה 🙂

    #142842
    אלמוני
    לא פעיל

    :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות