הכנתי מספר של רות סירקיס נקניקיות שנראה לי שיכולות לגוון את הצהריים אז אני כותבת כאן כדי שתיהנו גם.היה טעים.
פורסים את הנקניקיות לפרוסות דקות [אני עשיתי חבילה אבל אפשר כמה שצריכים לאכול]מחממים כפית שמן בווק ומזהיבים אותן קלות, מוסיפים 2 בצלים ירוקים,קצוצים,ושן שום פרוסה דק ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים נבטים [חבילה או פחות]וחצי גמבה ברצועות דקיקות, רוטב סויה, ומטגנים תוך עירבוב עוד 5 דקות עד שמתרכך קצת, מוסיפים פלפל שחור מזליפים טיפהל'ה שמן שומשום.וזהו. רק שמן ובשר. אני הכנתי את כל החבילה [12 נקניקיות=4 מנות,נכון?] אז שמתי כף וחצי שמן, חתכתי כל נקניקיה לאותו מספר עיגולים וכשלקחתי לי מנה ספרתי עיגולים…כדי לא להיסחף…