חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני משתתפת באחת הקבוצות וקראתי את מה שרשמת אני חושבת שאם נכנסת לשמירה מחובתך לדאוג להגיע לקבוצה ולדאוג לעצמך לשמור על המשקל את בטוח לא ילדה קטנה בייחוד ש”גברת חלי ממן” נותנת לך לבוא בחינם כשאת נכנסת לשמירה אני חושבת שמה שרשמת גובל בחוצפה ואולי חוסר תשומת לב
    ממשהי שמעריכה את חלי ממן גרופ והצוות היקר ושגם בשמירה ודואגת להגיע לקבוצה (ש)

אלמוני
    לא פעיל

מותר לאדם פגוע לשתף ברגשותיו כדי לשפר דברים שכואבים לו. בכל תחום.לא רק כאן. זה לא בית ספר ואין כאן ילדים קטנים שמחוייבים בהתנהגות צייתנית. אם מוציאים מה כואב, אפשר לקבל תשובה.
    ברוב החברות כשמגיעים למשקל יעד, ממקבלים מין 'חברות כבוד' שמאפשרת להגיע למפגשים בחינם. זו לא טובה לנזקקים אלא מין צ'ופר' שאמור לדרבן את האדם להמשיך לבוא לקבל תמיכה בקבוצה.כמובן שיש לו אחריות להמשיך ולבוא אבל לא צריך לעשות הרבה חשבונות..כשחברה לא מגיעה למפגש שקבעת, את מרימה טלפון בלי לחשוב שזו בעיה שלה.כשאדם לא מגיע חודשים-טלפון אחד של שאלה מה קורה-יכול לעשות המון.למה לא? עניין של איכפתיות.במיוחד שמי שמגיע לשמירה כבר פיתח קשר טוב עם המדריכה והמשתתפים, אז למה לתת לו להיעלם? אולי הוא נשבר ומתבייש?ואין לי ספק שהנהלים יתרעננו עכשו כי אין לי ספק שהכונה טובה. פשוט הגוף גדול[החברה…] ודברים כאלה יכולים לקרות מחוסר תשומת לב.

אלמוני
    לא פעיל

קראתי את מה שהגבת ורבים כמוני חושבים שאני צודקת, ותראי בפורום. ובכל מה שטענתי צייני שאכן זו גם מחויבות אישית שלי, ואכן אני לא ילדה קטנה וצריכה גם לדאוג לעצמי אך לפעמים גם מי שהקנה לך את הדרך צריך להציץ ולראת שהכל בסדר ואז מבחינתו הוא עשה את שלו ומכאן את מתקדמת קדימה והאחריות אכן כולה עליך. תאמיני לי שגם אםאת תשמיני 4-5 קילו ותתיאשי והסובבים אותך יעירו לך ותראי שאת מחפשת תשומת לב ולו הכי קטנה גם את “תתלוננני”. כי הרי הסברתי שבהליך עצמו בגוף שלנו יש אנדרנלין ומחמאות שנותנות כח להגיע למטרה. ואחרי שסיימת את צריכה להמשיך לקבל חיזוקים ו”נו נו נו” מתי שצריך במיוחד שכולנו יודעת כמה קשה אנחנו עובדות כדי להגיע להשגים.
    לסיכום אני את שלי עשיתי מה שהיה על ליבי נאמר מקווה שיעשו סוויץ ואני ובנות שנמצאות או מחר ימצאו במצבי לא יצטרכו ל”התלוננן”. ואגב החינם שאת מדברת עליו כאשר בשמירה את לא משלמת. דעי שהחברה מרווחים פי 2 כי רואים עליך את התוצאות ורואים שאת מחויכת וזה מביא עוד אנשים. ומעודד אותך שאם בעתיד חלילה תשמיני תדעי ששוה לחזור ולשלם!
    ואגב ליבנו את הענינים ואני מאוד מעריכה את מי שתמך וגם את חלי ממן שצלצלה אלי אישית והסבירה לי בצורה יפה.
    אוקי “גב'” שולי.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות