היי 🙂
לא הייתי בטוחה אם לשאול את השאלה פה או בפורום מתכונים אז אם טעיתי בבחירה אני מתנצלת מראש…
יש בלאישה האחרון במוסף שף מתכון לגביניות במחבת שנראה נחמד …
מתכון ל2-3 מנות:
1 מכל 250 גרם גבינה לבנה רכה 5% שומן (אפשר גם בפחות)
2 ביצים
חצי כוס קמח
מעט שמן קנולה או סויה לטיגון (אנחנו נטגן בתרסיס שמן:))
1. שמים בקערה את הגבינה והביצים, מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה תוך כדי עריבוב את הקמח עד שנוצרת עיסה אחידה ללא גושים.
2. מחממים מחבת טפלון ויוצקים תלוליות קטנות ומשטחים מעט, מטגנים עד שמזהיב…
אפשר לאכול את זה כתחליף חלבון ופחמימה לארוחת בוקר לדוגמא?
או ארוחת ביניים? או כל הצעה אחרת?
תודה רבה והמשך שבוע מקסים :)))))