חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #189471
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום, אני מכינה גבינה ביתית מיוגורט עם 4.5 אחוזי שומן + מלח.
    האם זה שווה ערך לגבינה 5 אחוז? מבחינת כמויות??
    תודה

    #189472
    אלמוני
    לא פעיל

    קחי בחשבון שבמהלך הכנת הגבינה את מאבדת חלק מהנוזלים.
    לכן אחוז השומן בגבינה עולה.
    יוצא יופי של לבנה אבל לא מדובר ב5% .
    את יכולה לחשב בדיוק בכמה אחוז שומן מדובר ע”י השוואה בין משקל הגבינה למשקל ההתחלתי של היוגורט.
    משה

    #189473
    אלמוני
    לא פעיל

    זה מכפיל את אחוזי השומן לפחות בארבע…
    אז נוצרה לך גבינה 20 אחוז שומן…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות