שלום, אני מכינה גבינה ביתית מיוגורט עם 4.5 אחוזי שומן + מלח. האם זה שווה ערך לגבינה 5 אחוז? מבחינת כמויות?? תודה
קחי בחשבון שבמהלך הכנת הגבינה את מאבדת חלק מהנוזלים. לכן אחוז השומן בגבינה עולה. יוצא יופי של לבנה אבל לא מדובר ב5% . את יכולה לחשב בדיוק בכמה אחוז שומן מדובר ע”י השוואה בין משקל הגבינה למשקל ההתחלתי של היוגורט. משה
זה מכפיל את אחוזי השומן לפחות בארבע… אז נוצרה לך גבינה 20 אחוז שומן…
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך