- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
12/09/2012 בשעה 11:18 #209113
אלמוני
לא פעילמשתפת במה שפרסמתי הבוקר בקיר של חלי…. :אוהב:
בוקר טוב לך חלי היקרה, לכם אהוביי….ושני ב יקרה,הבטחתי לך אתמול לשתף חיכית בסבלנות הנה זה בא… :אוהב: (וחלי תראי עד כמה הפכת חלק מחיי ביום יום מול בני האדם)…. :אוהב: סיפרתי לכם בשבוע שעבר שאנחנו משפחה מלווה לגיור ואף שלחתי אותכם לקרוא את הכתבה שהועלתה לאינטרנט ותודה על התגובות החמות. שיתפתי אתכם שאנחנו כחלק מהתהליך(שהוא ארוך ומייגע אך עוצמתי במיחד) נוסעים איתם לבית הדין כדי להעיד… ושבשבוע שעבר אחד הדיינים בבית הדין ניסה להיזכר מאיפה מכירני עד שירד לו האסימון שאני מהכתבה רק בתמונות שם פלוס פלוס פלוס…. 😉 אז כסיום מרגש של התהליך המתגיירים שבסופו הם מוצהרים כיהודים כשרים לכל דבר הם חייבים לטבול במקוה מיוחדת לגיור ששונה ממקוה רגיל, :אוהב: אז אתמול בבוקר נסעתי עם המתגיירת למקוה ובזמן ההמתנה אני שמה לב שאחד הדיינים בוהה ובוחן אותי תוך כדי שהוא אוכל חצי עוגת הבית שנראית ממש לא שווה… 😉 מזמן הוא לא היה בהרכב הדיינים(אתם מבינים שבמשך שנים העברנו 13 מתגיירים אז הפכנו “חברים” של הדיינים לגיור)בקיצור נראה לי שכל ה50 פלוס שהורדתי ועוד פלוס פלוס עברו אליו…. :המום:
ואני בזמן ההמתנה הארוך שתיתי
מהבקבוק שקיבלנו יום קודם מחלי….והוא מסתכל מחייך ואומר “אז היא זו שלקחה לך את כל העודפים???”… 🙂 ואני עניתי חס וחליללה אך היא לימדה אותי להאמין,לרצות, לאכול והכי חשוב…לעשות בכיף ובאהבה!!! :אוהב: והוא אומר לי את אחד הדברים הכי מתוקים שכיף לשמוע… שלא היכירני והתווכח עם דיין אחר ורק שראה את שמי בתיק של הגיורת הבין שזו אכן אני רק מינוס…. :מאושר: הוא אמר לי כל הכבוד את נראית יפה(מה שלא מקובל לשמוע מדיין חרדי)עמד לי על הלשון לומר לו ומה איתך???אך לא העזתי!!! 😉 מסתבר שהוא מכיר ושמע על חלי ממן…..והכל התחיל מהבקבוק של חלי…. שאני נושאת בגאון ובגאווה גדולה… כי עד היום חוץ מהמקורבים לי אף אחד לא יודע איך ומה עשיתי ,הרי לא כתוב לי על המצח ירדתי בחלי ממן…. :אוהב: בכלל בזמן האחרון בכל מיני הזדמנויות אני הופכת משומה להיות מרכז העיניינים ו”גונבת” את ההצגה לשחקנים הראשיים…. 😉 אך אל דאגה ברגע שהגיורת יצאה מהמקווה החזרתי אליה את הזרקורים…זרקנו עליה סוכריות ולאחר הטקס המרגש שמזיל דמעות גם בפעם ה13 חילקנו כיבוד…שבתוכו היו שוקולדים שווים……… 🙂 טוב, מיותר לציין ולבטח לא חשדתם שטעמתי משהו….לגבי הדיין, זה כבר משהו אחר…. 😉 כשיצאנו אז שואלת אותי הגיורת מה באמת ידת מעל 100 ק”ג????כי זה מה שהדיין סיפר לבלנית והוא גם אמר לה שלא יכול להיות שלא עשית משהו נוסף ושהכל חלי ממן…..כמובן שהירגעתי אותה שהכל חלי ממן ואולי לרב יש לרדת מעל 100 ק”ג אך אני ירדתי קצת מעל 50 והוצאתי לה תמונה שתראה את הליפני…והרגשתי מנצחת!!!!!!! :מאושר: גם להיות שותפה לפני כניסת השנה החדשה בהבאת יהודיה חדשה איל חיק העם היהודי :אוהב: גם להכנס אל השנה החדשה מינוס 51.100 :אוהב: וגם לקבל מחמאות ממקומות לא צפויים…… :אוהב: :אוהב: :אוהב:
כיף אמיתי!!!!!!!!!!!!!!! ושוב תודה ענקית לך חלי ולך איה שהבאת אותי אל קדמת הבמה!!!!!!!!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
שניקי פרעתי את חובי בשיתוף חויותיי מאתמול….ואני מאחלך לך ולכל המשפחה הנפלאה הזו יום קסום ושנה נפלאה….שנה בה נקטוף כולנו מחמאות שכאלה !!!!אוהבת אתכם מאוד!!!!!!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו. :אוהב: :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 4:44 #209116אלמוני
לא פעילאני לא מצליחה להאמין! האם באמת מדובר באותו אדם???? את נראית מדהים! כל הכבוד ויישר כוח, ואת נותנת כוחות לכולנו כי התמדת והצלחת והשגת את המטרה הנכספת ויש לך במה להיות גאה!
דרך אגב מה זה הבקבוקים של חלי ממן? -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.