חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז עבר שבוע ראשון והצלחתי להוריד 1.3 ק”ג 🙂 אין לי בעיה עם התפריט… הבעיה שלי היא בד”כ הארוחות שישי אצל אמא של חבר שלי…
    אין לי יכולת לשלוט במה שהיא מכניסה לתבשילים ויש שם הכל – מסלטים עם ים מיונז ושמן עד לקציצות ופרגיות ומוקפץ ותפו”א והכל עם המון המון שמן (ובחלק מהמקרים גם סוכר וחמאת בוטנים וכו'…) האמת שממש טעים ואני עדיין לא התחלתי לדבר על הקינוחים…
    אז לגבי הקינוחים אני יכולה לוותר או מנה מותרת פעם בשבוע- לא בעייה,
    השאלה מה עם הארוחה- אני לא יכולה לשבת שם ולא לאכול כלום… (יש שם מישהי שעושה דיאטה ללא גלוטן וסוכר אך עדיין יש הרבה שמן באוכל…)
    מה אתן אומרות- איך להתנהל (ולא לבקש ממנה לעשות לי משהו מיוחד- אנחנו עוד לא שם :לשון: )

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על ההורדה הראשונה של 1.300 מחיאות כפיים. 🙂
    דבר שני תהפכי בין ארוחת הצהרים לארוחת הערב ביום שישי.
    כשאת מוזגת לעצמך את האוכל לצלחת תחשבי טוב מה נראה לך פחות שומני ומה יותר מתאים לתוכנית שלך. מיזגי מעט ותתענגי על כול ביס.
    ואם ממש קשה לך פשוט שימרי את המנה המותרת שלך ליום שישי.
    בשלב הבא את יכולה לשתף את בן זוגך ולחמיא על האוכל הטעים של אמו ואולי בעזרת הבנתו לפחות אף אחד לא יעיר לך בשולחן את הערות הרגילות והמטומטמות של”מה אבל לא אכלת כלום….”
    ובינינו שנינו יודעים שזה לא נכון. 😉
    תשמרי על החוזק שלך והרצונות שלך זה ילווה אותך תמיד. ראי איזה יופי ואיזה אושר היה לרדת מהגולם לאחר שבוע מוצלח.
    דרך אגב אני הייתי ממליצה להמשיך את הערב בספורט עם בן זוגך במקום להשאר לקינוחים.למשל ריקודים….טיול רומנטי על שפת הים….או מה שבה לך
    … :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ירידה מרשימה ביותר, מאחלת לך עוד הרבה שבועות של עדכונים משמחים כאלה :אוהב:
    (לגבי אמא של חבר שלך, אין לי מושג.. :שמח2: :שמח2: אבל יהיה בסדר.. )

אלמוני
    לא פעיל

הירידה שלך מדהימה כל הכבוד!!!!!! :מאושר:
    לגבי אמא של החבר….תשתפי אותו בעדינות בתחושותייך… 🙂
    כמוכ' כשאת באה לארוחה תכיני 2 סוגי סלט בקערות ענקיות ותשאירי את הקערות כמתנה כך יאכלו מהסלט שלך ואת תטבלי בשפיות…כמובן שהחבר יבדוק עם אמו בעדינות אם זה בסדר שאת תביאי חלק מהסלטים…ולגבי העיקרית תבדקי מה מבין כל הדברים את כן יכולה לאכול?? 😉
    מאחלת לך בהצלחה רבה ושתמשיכי למרות המכשולים להצליח ולדבוק בתכנית…
    רחלי ו. :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ירידה יפה…
    לגבי האמא של החבר והאירוח “הקשה”… אולי תרמזי לה שלא כדאי שתהיה לה כלה שמנמונת ;)…
    ועכשיו ברצינות: נסי לשתף את החבר, עדיף שהוא יהיה זה שירמוז לאימו.
    תתמקדי בסלטים הטריים שאני מניחה שיש כאלו על השולחן.
    נ.ב. אני אוהבת את שמך :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות