היי, :לאמבין: רציתי לדעת לגבי הבשר של שניצל אם אני עושה אותו בתנור בלי כל הפירורי לחם, רק עם תבלינים וכפית שמן זית…האם זה אפשרי לאכול את זה כמנת בשר?
חזה עוף (בשר שניצל) 150 גרם לפני בישול100 גרם אחרי בישול=מנת חלבון בשר. שמן זית זה כבר נכנס למנת שומן= כפית שמן זית
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך