הכנסתי למקרר שלוש חתיכות שוורמה הודו במשקל חצי קילו כל חתיכה.
כל חתיכה חרצתי והכנסתי בחריצים פרוסות שום.
מרחתי בשני הצדדים ברוטב העשבים שפרסמתי פעם ועטפתי בנייר כסף.
אחרי כשעתיים במקרר זה יכנס לאפייה ב180 למשך 50-60 דקות.
ניתן לאכול חם וגם קר בתור מרכיב לסנוויץ' או על פלטה קרה של בשר וירקות.
תערובת עשבים:
חצי צרור פרוזיליה+חצי כוסברה+חצי ריחן .
פלפל אדום ,ארבע שיני שום.
כף מלח,כפית כמון,שתי כפות סילן,כף חרדל טוב,לימון מפולט (לחתוך לימון קלוף בין הפלחים ולהוציא את הגרעינים),כפית פלפל שחור,כף חזרת,שתי כפות שמן זית.
הכל נכנס למעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה.
לאפסן במקרר ולהשתמש לכל דבר.
דוגמה : רוטב לייט לירקות קפואים.
בקערה :חמש כפות יוגורט עיזים 3% +כף ממרח העשבים.
על מחבת פסים-ברוקולוי קפוא אחרי שהופשר במקרו.
בסוף ההקפצה להוסיף את הרוטב.
בתיאבון
משה