חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #184288
    אלמוני
    לא פעיל

    הכנסתי למקרר שלוש חתיכות שוורמה הודו במשקל חצי קילו כל חתיכה.
    כל חתיכה חרצתי והכנסתי בחריצים פרוסות שום.
    מרחתי בשני הצדדים ברוטב העשבים שפרסמתי פעם ועטפתי בנייר כסף.
    אחרי כשעתיים במקרר זה יכנס לאפייה ב180 למשך 50-60 דקות.
    ניתן לאכול חם וגם קר בתור מרכיב לסנוויץ' או על פלטה קרה של בשר וירקות.

    תערובת עשבים:
    חצי צרור פרוזיליה+חצי כוסברה+חצי ריחן .
    פלפל אדום ,ארבע שיני שום.
    כף מלח,כפית כמון,שתי כפות סילן,כף חרדל טוב,לימון מפולט (לחתוך לימון קלוף בין הפלחים ולהוציא את הגרעינים),כפית פלפל שחור,כף חזרת,שתי כפות שמן זית.
    הכל נכנס למעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה.
    לאפסן במקרר ולהשתמש לכל דבר.

    דוגמה : רוטב לייט לירקות קפואים.
    בקערה :חמש כפות יוגורט עיזים 3% +כף ממרח העשבים.
    על מחבת פסים-ברוקולוי קפוא אחרי שהופשר במקרו.
    בסוף ההקפצה להוסיף את הרוטב.
    בתיאבון
    משה

    #184289
    אלמוני
    לא פעיל

    בקר טוב,
    שאלות:
    כשרשמת לימון מפולט, הכוונה רק להוציא את הגרעינים או שצריך להסיר את הציפה של הפלחים ?
    לגבי החזרת – יש חזרת שנמכרת בצנצנות אני מניחה שלכך התכוונת, (אף פעם לא השתמשתי בחזרת, הבנתי שמקנה חריפות, נכון ?)
    היום בתכנון להכין את מרק העגבניות שלך.
    יום טוב ותודה,
    לייזה

    #184290
    אלמוני
    לא פעיל

    להעביר דרך נייר הכסף סכין חדה.
    אם הסכין עוברת בקלות הבשר מוכן.
    אפשר להשאיר בחום התנור ולהוריד את נייר הכסף לפני ההגשה.
    את החתיכות שרוצים לאכול קר אפשר לשמור בנייר הכסף עם הרוטב.
    משה

    #184291
    אלמוני
    לא פעיל

    אני חושבת שעוד שבקרוב תוכל לפתוח חב' חלי את משה בע”מ :מאושר:
    יישר כוח :שמח2:
    אני אשמח לקבל ממך עוד רעיונות
    שבת שלום!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות