מה אתן מבקשות מהקצב כשאתן קונות בשר (אדום) טחון? נתח מסוים ושיטחן אותו? (אם כן איזה נתח) או פשוט בשר טחון ושיוריד את השומן?
שאלה אולי מצחיקה אבל לא הייתי בטוחה מה הכי כדאי :לאמבין:
:לאמבין: :המום:
הוא המליץ לי על משהו שנקרא “אווזית” – אין לי מושג מה זה, אבל זה היה ללא טיפת שומן וטעים :לשון:
בד”כ קונה בסופר במגשית בשר שכבר טחנו אותו (אבל טרי – לא מקפוא) למרות שיש בו שומן. פשוט מפחיתה שומנים במתכונים שאני מכינה.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך