2 כרישות גדולות4 קטנות
2 תפוחי אדמה
ביצים
2 בצלים
21 קילו בשר טחון רזה
צרור פטרוזיליה קצוצה
אבקת מרק
כמון
מלח
פלפל
אופן ההכנה :
לנקות את הכרישה ללא העלים לחתוך לטבעות של 2-3 ס”מ ולבשל במים חצי שעה
לקלוף את תפוחי האדמה לחתוך לקוביות ולבשל יחד עם הכרישה לחצי שעה.
לקצוץ הבצל ולהזהיב עם תרסיס שמן.
אחרי הבישול להוציא את הכרישה ותפוחי האדמה למסננת להפוך במסננת כמה פעמים עד שאין מים והכרישה התקררה.
במעבד מזון לטחון את הכרישה ותפוחי האדמה גס ולערבב הכול ולתבל לפי הטעם.
לרפד תבנית 2420 בניר אפיה ולצקת את התערובת לתבנית ולאפות בחום 220 כחצי שעה.
ניתן לחלק ל5 מנות , כל מנה = חלבון בשר+פחמימה (א.צהריים)
ניתן לחלק ל8 מנות , כל מנה = חלבון בשר.
בתאבון ותהני ! :-))