חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני יומיים הייתי נואשת ונכנסתי לפורום הכללי משהו שאף פעם לא עשיתי ולא דפדפתי אין לי מושג למה פשוט הייתי רק בפורום שאלות מקצועיות.
    בין היתר גם את הגבת ותמכת-לקחתי את זה בחשבון.
    לאט לאט דפדפתי אחורה ואני שמה לב שפה זה המקום שלי-בעיות שקיימות אצל אחרים ממש מתרחשות גם אצלי ויש פה אנשים מדהימים שמגיבים נותנים דעה משתפים בחוויה שלהם וגם כשאנחנו נופלים מבינים מפרגנים תומכים מעודדים ולא שוכחים את מה שאספנו בכיס עד כה-כשלנו זה לא מזיז באותו רגע וזה בעצם מה שאנחנו צריכים להזכר ולשמוע..
    בכל אופן-רוסנה,אני לא מכירה אותך אבל שמתי לב שיש לך תמיד מה להגיד ולהכניס בכל תגובה שבב של אופטימיות,וגם כשהיתה לך נפילה הרגשתי שאני חלק ממנה,וכשידעת לקום כאילו נתת לי כח לקום מהמשברון הקטן שלי.
    איזה כיף להיות אנושית.
    המשיכי בדרכך לא מכירה אותך אבל הוקסמתי ממך כבר עכשיו.

אלמוני
    לא פעיל

תודה על מה שכתבת
    אני פה נמצאת מהיום הראשון שקיים הפורום
    פשוט זה לי אישית עוזר לי
    זה שאני מגיבה וזה שמגיבים לי זה נותן המון עזרה
    לכולם וזה הכיף שחד פה בישביל כולם וכולם בישביל אחד
    כי הרי כולנו יש לנו אותו בעיה
    וכולנו רוצים להגיע למטרה ואני בטוחה שאת תצליחי
    בהצלחה ותודה לך על המילים רוסי

אלמוני
    לא פעיל

את יודעת למה זה קורה כי אנחנו אנושיים ולדעתי אין אחד שלא נופל אבל כמו שאומרים בקבוצה ממשיכים הלאה לארוחה הבאה
    אני מאחלת לך המון הצלחה וכמו שכתבת רוסנה מלאכית קטנה ששומרת על כולם וגם לה יש נפילות אבל הקסם שבה זה שהיא קמה מהר מאוד ולא נותנת לנפילה להביא עוד נפילה
    אני מכירה אותה אישית והיא החברה הכי טובה שלי גם בתוכנית וגם מחוץ לה נשמה טובה עם לב זהב אין כמוה בעולם
    אז שיהיה לך שוב בהצלחה והרבה לקראת סופ”ש

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות