חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רוצה לעשות 3 ימי תפריט כריכים מיום ראשון שיבוא בע״ה בלי נדר אתמול בקבוצה המנחה אמרה שאין פירות למרות שראיתי פה שירשורים שאומרים שיש פרי אחד כמובן שאני אתייחס לדברי המנחה….היא גם המליצה שהתפריט לא יכול בשבת ראיתי אתמול משתתפת שירדה 1.700 רק משלושה ימים כריכים ואמרה שהוא קליל וטעים כשלומדים לעשות סנדוויצים שווים 😉

אלמוני
    לא פעיל

האמת היא שיש הבדל קטן בין תפריט הכריכים שיש באתר לבין תפריט הכריכים שאני קיבלתי כשהצטרפתי לקבוצה. ומכיוון שאורנה כבר כתבה פה מספר פעמים בעבר שאם יש ספק אז ללכת לפי החוברת ולא לפי האתר, אז אני הולכת לפי מה שקיבלתי בקבוצה.

בתפריט כריכים שיש לי מהקבוצה, בארוחת ארבע יש אופציה לאכול פרי, ויש אופציות אחרות שלא כוללות פרי. בכל מקרה זו הארוחה היחידה במהלך היום שניתן להוסיף לה פרי.

התפריט הוא די פשוט, אני ממליצה לך להצטייד מבעוד מועד בפסטרמה, שניצל טבעול לייט, פיתות ולחם קל. אל תתחייבי מראש לשלושה ימים. תעשי יום אחד ותחליטי אם מתאים לך להמשיך. אתמול בערב למשל נורא הרגשתי שחסרה לי ארוחה חמה. אז היום בצהריים הקפצתי קצת ירקות ביחד עם הסנדביץ (כדי לא להרגיש מקופחת 😉 ).
    לגבי תפריט כזה ביום שבת או שישי, זה באמת לא מאוד מתאים כי חבל לוותר על ארוחת שישי או שבת ולאכול סנדביץ. גם אני תכננתי ככה שאני עושה שלישי עד חמישי ובשישי שבת חוזרת לשגרה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות