חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לבקש, בהמשך לבקשה של איה,שלא ממש נענתה, לשמור את היחסים הנחמדים בין האנשים כאן לאיסיקיו, מייל או פלאפון. אני נכנסת לפורום ומוצאת התכתבויות אישיות כמו-אוהבת אותך-איך היה היום-יש לך חבר?-מה שלום הבעל/ילד/אבא, שזה באמת כיף ונחמד אבל זה אישי וממש לא מתאים לכאן.
    בבקשה-פעם הפורום הזה התרכז בנושאי דיאטה, עזרה, עצה, עידוד, ונעזרתי בו מאד והוא היה חשוב לי ומשמעותי. היום אני מדלגת על שורות שורות של שירשורים אישיים, עם חצאי משפטים ו-ביי ו-מי כאן- ו- מה קורה? ..מקווה שתבינו שהבקשה הזאת באה מצורך להעזר ולעזור ולא להידחף לשיחות אישיות.
    תודה תודה .[אחרי הבקשה של איה מיד באו שתי הודעות של-מה נשמע מותק ,מה את עושה היום…מקווה שתסכימו איתי לשנות את המבנה של הפורום]בהצלחה לכולם, מכל הלב.אורחת שלא רוצה להיות פורחת!

אלמוני
    לא פעיל

הפורום מתנהל כך כל הזמן,הוא מחזק והרי זאת המטרה,כל האמצעים כשרים.אני מבינה לליבך וטוב תעשי אם תכנסי לפורום עיצות ושאלות ….שם נמצאת בשבילך איה מנהלת הפורום,בסבלנות אין קץ היא מסבירה ומעודדת .שימי לב שגם המדריכות לעיתים כותבות “סמול טוק”כי זו דרך ההתכתבות ,לעודד ולפרגן.
    היינו רוצים שזה יהיה אחרת אבל ניסינו ו…לא הלך.הפאפ שבק.
    כתבי את שמך האמיתי ונוכל גם לפרגן ולעזור לך,אורחת ,צריכה לקבל את האכסניה בלי תלונות שהרי היא אורחת.אז ..ברוכה הבאה מכל הלב ומקוה שהבנת …

אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם….
    יש לי רעיון טכני שיכול לעזור להבין את כל הצדדים..
    כשאתן רוצות לכתוב הודעה בפורום הכללי שאלו את עצמכן האם כל מי שייכנס לפורום יוכל להרוויח מההודעה הזו…אם התשובה היא חד משמעית כן…אז העלו אותה בפורום הכללי…אם לא…העלו אותה בפאב של חלי..נראה לי שזה עושה סדר בבאלגן..כי אין כאן צודקים ולא צודקים…כולנו כאן לאותה מטרה…וזה מה שהכי חשוב..:)
    יום קסום

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות