היי איוש!
אני רוצה לנסות להכין לי אותה, אבל יש לי קצת שאלות:
1.מה זה “כמו סוכר”?
2. שמעתי שאפשר במקום קמח תופח קמח רגיל עם קצת אבקת אפייה, אבל אני לא יודעת כמה… (אני לא מתעסקת הרבה במטבח…)
3. לא כתוב כמה תמצית וניל…
4. כתוב “אפשר להוסיף סוכרזית להמתקה”- צריך? ואם כן, כמה?
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות