חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ראיתי פה שדיברו על אנשים מגעילים שיש להם יציאות לא במקום… ראשית אני חושבת לא צריך להגיד מגעיל על בן אדם פשוט יש כאלה שאין להם טאקט וזאת בעיה גדולה.
    לי למשל גם קרה קטע כזה ואני אומרת לכם מה זה נעלבתי בצורה שאי אפשר לתאר ואני מאוד מאוד רגישה ומי שמכיר אותי יודע שהדבר הכי פוגע בי זה שמעירים לי על אוכל או משהו כזה…
    ואתמול אחרי שאכלתי את האנרגי ב 6 וחצי אז היתי צריכה לאכול ב 9 ארוחת ערב והיתי עם אנשים ואז איזה מישהי אומרת : “מה זה היא אוכלת יותר ממניייי והיא רוצה להרזות” ועשתה פרצוף! אני היתיבשתי ובעלתי את הרוק כדי לא ליבכות מרוב שניפגעתי כי הדבר הכי שנואי עלי שמיסתכלים על בן אדם על האוכללל!!! גועל נפשששש ואני עוד יותר טיפשה שלקחתי ככה ללב וויתרתי על הארוחת ערב כי כבר יצא לי החשק.. ועוד אחרי שאמרה את זה היא יושבת מולי ודופקת צלחת של חלבה ואוכלת עוגיות וקרמבוו וזאת מישהי שאני באמת אוהבת אותה אבל לא נורא אני לא שופטת אף אחד לרע שתיהיה בריאה ושיהיה לה לבריאות אני לאן שאני צריכ ה להגיע יגיע!!!!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אני כועסת עליך שאת מתרגשת מאנשים כאלה,
    כי בן אדם שלא יודע לפרגן ולעשות טוב לאחרים, ועושה הפוך מכך זה רק מראה כמה רע לו וכמה שהוא לא מרוצה מעצמו- כי בן אדם שטוב לו אוהב לשתף ולפרגן גם לסביבה,
    אז תזהרי להיפגע מאנשים כאלו פשוט תרחמי עליהם ,
    עכשיו יותר חשוב -תרשמי את השם וכתובת וזה יטופל……..

אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך מבינה אותך גם לי כל הזמן אמרו לי
    “כמה את אוכלת את תשמיני לא תרזי”
    אבל שהגעתי למשקל היעד צחקתי לאותם אנשים בפנים ועכשיו איזה פלא , אותם אנשים רוצים להירשם לקבוצה כי הם שמנים.

חמודה תאכלי מה שמגיע לך ושימי פס על כולם.
    ואל תפספסי שום ארוחה בגלל ה”אנשים טובים”.

יום נפלא

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות