אתמול הכנתי שוב את השווארמה עם מחית התבלון של משה (יצא נהדר), והיות ואני אופה אותה בשקית קוקי חשבתי, למה לא להוסיף ירקות פנימה, הוספתי גזר ושומר (קלופים ושלמים)וקיבלתי תוספת ירקות בטעם חדש וטוב ובלי עבודה.
עם אותו מצב רוח, כשהכנתי לי את המאפה לארוחת ערב (סלק+תפ”א+בטטה+בצל מאודה עם תרסיס שמן+ביצים ופטרוזיליה) שכל מנה ממנו מהווה מנת פחמימה+מנת חלבון גבינה, החלטתי להוסיף לאידוי הבצל שום כתוש, ולירקות המגוררים גם גזר וקישואים וגם טופו מגורר, באופן שכל מנה תהווה מנת פחמימה+1.5 מנות חלבון גבינה. יצא יופי,הרבה, מזין,טעים ומשביע.