קודם כל אל תתייחסי לסופ”ש כסופ”ש, אלא כל יום תכבדי אותו.
יום שישי זה יום, ויום שבת זה יום.
תכיני מראש מאכלים מותרים כמו: ירקות מבושלים (מאודים) או בתנור, ירקות טריים חתוכים.
פשוט להיות מאורגנת ולדעת שיש לך הכל בבית ושלא תיפלי לפיתויים.
אני למשל מסתובבת בבית עם בקבוק מים קטן של 1/2 ליטר וכל פעם שנגמר אני ממלאת מחדש.
אני שמה לי התראה בפלאפון שכל 3 שעות אני צריכה לאכול ואם לא הבטן כבר קוראת לבד “תאכילי אותי”.
אתן לך דוגמא: אתמול הוזמנתי לארוחת צהריים, אך הייתי צריכה לאכול בשעה 15:00 עפ”י השעה שקמתי כך יצא ופשוט באתי לארוחה עם בקבוק המים שלי שהוא החבר הכי טוב שלי ולא נגעתי בכלום כי היה לי רצון וכח רצון עז, מכיוון שאני בשבוע לא קל של התוכנית חזרה לשיגרה וחבל לי לקלקל בשביל ארוחה.
אפילו פחדתי לאכול את המנה המותרת (לא שזה בסדר) אך כשרוצים הכל אפשר.
אני תמיד ערוכה ומוכנה לקרת הסופ”ש מבחינת ירקות מבושלים או בתנור, ירקות טריים ודברים שמותר.
בהצלחה, ליאת