חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי, מזה 4 חודשים אני עושה תוכנית יורדת ברוך ה' במשקל לאט ובטוח
    סה”כ עד עכשיו12 ק”ג יש לי בעית עצירות אני שותה המון אוכלת מסודר פירות ירקות עם תאית בלי תאית עם סיבים בלי סיבים עם מנה מותרת בלי מנה חלבונים כמו שצריך וסובלת גיהנום פשוט לא מרגישה צורך להכנס לשרותים אז בגלל שהשכל פועל אני משתמשת בנר אחת לשבוע וגם לא מתרוקנת מי יודע מה – השיא היה שבבדיקה גניקולוגית ראו עד כמה אני סובלת בקיצור קניתי משהו טבעי משקה מסויים ומקוה שיעזור יש לכם דרך טובה יותר? אני משתגעת פשוט תודה רבה מראש

אלמוני
    לא פעיל

היי יאסי…
    ראשית, זה ממש לא נעים, וזה מוכר לכולנו…אך בטיפול נכון המצב הזה נעלם…
    להלן מספר עצות לטיפול:
    שיפור אורח החיים והקניית הרגלי אכילה נכונים:
    א. אכלו מזון עשיר בפחמימות מורכבות וסיבים תזונתיים, הסופחים מים, מגדילים את נפח הצואה וגורמים גירוי ליציאה. מוצרים המכילים סיבים תזונתיים הם: לחם מלא (חי קל), אורז מלא, קמח מלא, קטניות (אפונה יבשה, עדשים, שעועית לבנה ואדומה, חומוס, פול וכד'), קוואקר (שיבולת שועל), סובין חיטה, פירות וירקות בקליפתם.
    המעיטו בצריכת פחמימות דלות בסיבים תזונתיים כגון לחם לבן, פיתה, בגט, מקרוני, אטריות, אורז לבן וכד'.
    ב. הרבו בשתייה: שתו לפחות 12-14 כוסות שתייה ביום, ובקיץ אף יותר. השתייה המומלצת היא: מים, סודה, תה ירוק אמיתי (טהור).
    ג. עסקו בפעילות גופנית יומיומית. הפעילות היעילה ביותר היא פעילות אירובית, דוגמת הליכה ברגל, אופני כושר, שחיה וכד'.
    ד. אכלי ארוחות קבועות ומסודרות- ובמיוחד חשוב לאכול “על הבוקר”, ואפילו משהוא קל – להתחלת פריסטלטיקה במערכת העיכול.
    ה. הימנעו ככל האפשר משימוש בתרופות משלשלות. משלשלים למיניהם מסייעים כעזרה ראשונה, אך בשימוש ממושך גורמים לתלות, כך שמערכת העיכול לא יכולה לתפקד בלעדיהם.
    2. “פטנטים” שונים:
    במידה ולאחר שיפורים בסיסים אלו, עודך סובל/ת מעצירות, נסו את הפטנטים הבאים (שימו לב: פתרונות אלו באים במקביל לסעיף 1 ולא במקומו):

א. הוסיפו 2 כפות סובין חיטה או כפית פסיליום ליוגורט / מעדן חלב, והקפידו במקביל על שתיה מרובה (2 כוסות מים יחד עם הסיבים).
    ב. השרו שני שזיפים יבשים במים, למשך הלילה, ובבוקר, לפני הארוחה, שתו את נוזל ההשריה ואיכלו את השזיפים (בזמן דיאטה, התייחסו לשזיפים כמנת פרי מאלו המותרות בדיאטה).
    ג. אכלו בבוקר חצי אשכולית (בעונה) – פלחים (לא מיץ). המעטה הלבן עשיר בסיבים תזונתיים (גם לאשכולית יש להתייחס כאל תחליף למנת פרי במהלך דיאטה).
    ד. שתו בבוקר 2 כוסות מים קרים (מעודד פריסטלטיקה במעי).
    ה. תוספי תזונה: פרוביוטיקה – 1-2 כמוסות ליום (דוגמת ג'רודופילוס או סופר אסידופילוס). במידת הצורך ניתן להוסיף לתקופה קצרה אנזימי עיכול (חודש – חודשיים ראשונים). בנוסף, מומלצת תוספת של חומצה פולית (נמצא, שלנשים הסובלות ממחסור בחומצה פולית יש עצירות כרונית. מתן חומצה פולית כתוסף מעלים את הסימפטום).

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות