אני בת 18. מגיל 11 אוכלת במידות די מדודות, ולא יכולה לדווח על בולמוסים או על אכילה אובססיבית בכמויות שמצדיקות אי ירידה במשקל. עד לפני שנה וחצי רקדתי, ואני מוצאת את עצמי מורידה עוד ועוד כמויות ועולה במשקל. פניתי כבר 3-4 פעמים אליכם, שילמתי דמי מנוי והמדריכה שלי בקשה שאצמד לתכנית. כאשר באתי להשקל וראיתי עליה בכל פעם-התייאשתי ועזבתי. נכון להיום יש לי עודף משקל של כ15 קילו ואין לי דרך למעט בימים שאני ממש לא נוגעת בפחמימות ואוכלת פחות מ1000 קלוריות ביום. ברור לי שזו דרך לא יעילה ואני גם רואה שבסופו של דבר אני עולה במשקל. הייתי מאד רוצה דעה מקצועית לגבי מה נכון לי לעשות,כי אני נשברת דווקא בשלב הזה של לאכול כמויות שפויות כמו אצלכם ולהאמין שתהיה ירידה, כי גם ככה אני בקושי יורדת. עשיתי בדיקות, חילוף החומרים וההורמונים שלי תקין לגמרי. אני משוכנעת שמדובר באיזשהו הרגל של הגוף, ובעיקר באיזשהו מעגל שנכנסתי אליו ואני לא יודעת איך לצאת ממנו. חשוב לי לציין שלמרות התקיעות אני אוכלת מסודר במהלך היום, אני חזקה וברורה עם עצמי, ואני מוכנה לאמץ כל דרך שתשמע הגיונית. קשה לי לעבור את השלב הראשון כמו שאמרתי של אכילה ע”פ 1500 קלוריות שהיא בעצם אכילה שבטווח הקצר מעלה אותי במשקל. עוד לא ניסיתי ונוכחתי לדעת אחרת לגבי הטווח הארוך.
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה 🙂