רציתי לשמוע מנסיונכן, השבוע אחרי חודשיים במסגרת וירידה של 7.1 ק”ג התחלתי לעשות הליכות… העניין הוא שכבר פעיים עשיתי את ההליכה על הבוקר ואס יוצא שאני לא אוכלת את ארוחת הבוקר שעה מהיקיצה. האם תקין? מה אתן עושות במצב כזה…(לציין כי ביום שישי כשאכלתי ארוחת בוקר ביותר משעה איחור הסתובבתי כל היום רעבה… מצד שני לא נראה לי הגיוני להתחיל לאכול לפני הצעידה גם לא יעשה לי טוב וגם אומר שאסיים לאכול את הארוחה השישית מאוד מוקדם במהלך היום.
על כללי הארוחות של חלי- ניתן לאכול פרי קטן כמו תמר (במידה ואת בתפריט של 1200) ממש לפני הצעידה או הספורט, ולאחר 3 שעות לאכול את ארוחת הבוקר (כלומר, להחליף בין הבוקר לביניים הראשונה).
יכול להיות שתחזרי רעבה מהצעידה אבל את יכולה לחתוך לך ירקות ולאכול אותם ולחכות עם הפחמימה והחלבון של ארוחת הבוקר עד שיגיע הזמן שלך לאכול.
אני צועדת ממש מוקדם בבוקר וכמו שאמרת זה מבאס לאכול את ארוחת הבוקר כל כך מוקדם… שאלתי את המנחה שלי מה לעשות והוא אמר לי לאכול לפני שאני יוצאת חצי חטיף אנרגיה או תמר (כמובן שזה בנוסף לשאר הארוחות ולא תחליף לשום דבר אחר בתפריט). כשאני חוזרת אני מתיישבת לאכול ארוחת בוקר וממשיכה כרגיל את היום. עשיתי כך כמה שבועות וירדתי במקשל…