- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
13/02/2009 בשעה 8:28 #82361
אלמוני
לא פעילאנילא מתכוונת שתדאגו. מדי שנה בעונה הזאת אני בדאון כי זאת התקופה שנפטרו הוריי וברגעים האלה עם כל מה שעובר עליי אני זקוקה להם , אני מצטערת אם הפחדתי אתכן בהודעה שלי אבל אני נורא מתגגעגעת להורים היקרים שלי,
בעיקר עכשיו שאני עומדת להתחתן זה קשה לי לעבור את זה לבד . ואני צריכה את הלבד שלי אני גם משאירה את הילדה שלי אצל אחותי ונוסעת כמה ימים להתבודד אני עושה את זה כל שנה בתקופה שלפני פסח כי את פסח אני לא חוגגת ולא אחגוג לעולם.
אני אוהבת אתכן ומעריכה אתכן המוווון, חס ושלום זה לא משהו שחריג לי, פשוט כואב לי שאין לי אותם ומה שקרה עם מירית העלה לי המון זכרונות והציף אותי בגעגועים אני מתגעגעת כבר מגיל 17 וזה לא דבר שיחלוף עם השנים למדתי לחיות עם זה אבל שכחתי שאתן לא רגילות לזה ושאוליי הפחדתי אתכן מעט אז אני נורא מצטערת אני נוסעת כמה ימים לצימר בצפון כדי להתבודד עם עצמי ולחזור כמו חדשה אני אוהבת אתכן מאוד מקסימות שלי ומחוברת ממש אל תדאגו לי אני בן אדם שפוי לחלוטין אני חזקה מאוד יש לי שריון צב…חחח…סוחבת עליי את עברי והגיע הזמן שאשתחרר ממנו כי אם לא אני לעולם לא ארזה ולא אצליח בכלום לא טוב לשמר כאב ובגלל זה אני נוסעת רק לניקוי ראש ולב קטנטן ואני אחזור אליכן בגדול עוד כמה ימים יפות שלי עוד כמה ימים אחזור ואספר לכן את כל שעברתי בינתיים שבת שלום שבוע טוב והרבה שקילות יפות לכל הנשמות שלי לכל הבננות שלי שקיבלו אותי בהמון חום ואהבה כאילו שהכירו אותי שנים אבל נוכחתי לדעת שאלו הן בנות הפורום המקסים הזה. אל תדאגו אחזור מהר א ו ה ב ת א ת כ ן מאוד מאוד מאוד סימה יסמין.11/04/2019 בשעה 18:00 #82362אלמוני
לא פעילאני גרה באיזור הצימרים בגליל העליון.
אם בא לך חברה לאיזו ארוחת בקר מפנקת (בתוכנית!!)
במשך השבוע-
תודיעי.
השארתי ת'נייד שלי למטה.
נועה.11/04/2019 בשעה 18:00 #82363אלמוני
לא פעילתודה ששיתפת אותנו… באמת מאד דאגתי לך…
אני מקווה שהימים שתהיי לבד בצפון יקלו עלייך קצת ושתחזרי עם כוחות להמשך. תזכרי שאנחנו איתך כל הזמן, ואני שולחת לך מלא חיבוקים לשעת הצורך:)
אני מאחלת לך שלא תדעי עוד צער!
נשיקות
אוהבת אותך מאד מאד11/04/2019 בשעה 18:00 #82364אלמוני
לא פעילצר לי מאוד על הורייך…
אני חושבת שאם את מוצאת לנכון להתבודד, זכותך המלאה. כל אדם מתמודד בצורה אחרת וזה חשוב לקחת לפעמים פסק זמן עם עצמך ולהטען באנרגיות חדשות.
אז תחזרי אלינו רעננה, עם כוחות חדשים ותדעי שמחכים לך 🙂
שלך,
המתחדשת…11/04/2019 בשעה 18:00 #82365lee maman
מנהל בפורוםהי סימה.
גם אני דאגתי לך.
אני מבינה לליבך הדואב.
את זו שמכירה הכי טוב את עצמך ואייך להרגיע
את הלב הדואב.
לעיתים ההתנתקות מהשיגרה עוזרת לנו לגייס כוחות ומשאבים
חדשים להמשך התפקוד היומיומי.
נוחי לך מתוקה,איספי כוחות וחיזרי אלינו
אנחנו כאן בשבילך.
מיכל.11/04/2019 בשעה 18:00 #82366אלמוני
לא פעילאומנם אני חדשה יחסית בפורום, אבל את הצלחת בהחלט ליגוע בליבי.
מאחלת לך רק טוב. תנוחי ותאגרי כוחות בצימר.
ותחזרי אלינו בכוחות מחודשים -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.